Θύελλα αντιδράσεων για τη φωτογραφία του γιου της Καρντάσιαν

Όταν έχεις πολλές νταντάδες θα το κάνεις λάθος και θα καταλάβουν όλοι ποιος φροντίζει το μωρό...

thuella-antidrasewn-gia-ti-fwtografia-tou-giou-tis-karntasian
SHARE THIS
0
SHARES

Στις 10 Μαΐου υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειας τους, τον γιο τους Ψαλμ. Το τέταρτο παιδί τους από παρένθετη μητέρα, μετά από τα τρία παιδιά που έφερε στον κόσμο η Κιμ Καρντάσιαν, η  5χρονη Νορθ, ο 3χρονος Σεντ και η ενός έτους Σικάγκο, είναι ένα όμορφο αγοράκι, που βέβαια η μαμά του θα παρουσίαζε και στα social media. 

Αυτή η φωτογραφία όμως που ανάρτησε η Καρντάσιαν αντιδράσεις , γιατί οι γονείς-χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν πράγματα που δεν τους άρεσαν καθόλου.  

Στη φωτογραφία ο νεογέννητος μικρός κοιμάται στο κούνια του, τοποθετημένος με τέτοιο τρόπο που δεν θεωρείται ασφαλής, γιατί έχει πάρα πολλά σκεπάσματα, φοράει καπέλο και είναι τοποθετημένος σε λάθος θέση, αφού είναι μέσα σε μία  "φωλιά ύπνου" που την έχουν βάλει μέσα στην κούνια.  

Χαρακτηριστικά ένα από τα σχόλια που έγραψε μαμά ήταν: «Αυτός δεν είναι τρόπος να βάζεις το παιδί σου για ύπνο. Ελπίζω αυτό να το δουν και οι υπόλοιπες μητέρες για μάθουν τον ασφαλή τρόπο να βάζουν το μωρό τους για ύπνο. To παιδί δεν πρέπει να κοιμάται σε φωλιά ύπνου το βράδυ μέσα στην κούνια ούτε να σκεπάζεται με τόσα πολλά σκεπάσματα. Το μωρό δεν πρέπει να φοράει καπελάκι στο σπίτι. Το μωρό δε πρέπει να φοράει καπέλο όταν κοιμάται, ώστε να μπορεί να αποβάλλεται η θερμότητα και η κούνια να μην διαθέτει τόσα πολλά επίπεδα προστασίας. Το πόδια του μωρού θα πρέπει να τοποθετούνται στο κάτω μέρος της κούνιας και το μωρό να μην κοιμάται στην μέση».

Φωτογραφία: Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook