Θύμα χάκερ ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ- Το δημόσιο μήνυμα του

"Tο να χάσεις ένα προφίλ σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το λιγότερο, το ζήτημα είναι να μη χάσεις την προσωπική σου ηρεμία".

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Το φαινόμενο όλο και περισσότεροι χρήστες του instagram να πέφτουν θύματα hacker, ιδίως άνθρωποι δημοφιλείς και με δεκάδες χιλιάδες ακολούθους, έχει γίνει εξαιρετικά συχνό. Οι χάκερς καταφέρνουν να παίρνουν τους κωδικούς τους και να αποκτούν τον έλεγχο του λογαριασμού και την πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες του πραγματικού ιδιιοκτήτη του λογαριασμού μέσω του συγκεκριμένου social media.

Θύμα χάκερ ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ- Το δημόσιο μήνυμα του
 

Θύμα χάκερ έπεσε  και ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha "Τατουάζ¨, ο οποίος μοιράστηκε την εμπειρία του με τους ακολούθους του.

 

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης που υποδύεται τον Τόνι Νίβεν στη σειρά, έγραψε για τη δυσάρεστη εμπειρία: "Χθες βρέθηκα αντιμέτωπος με επίθεση hacker στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης κωδικών, αντιλήφθηκα ότι αδυνατώ να επανακτήσω το λογαριασμό μου και αυτό που έκανα στη ουσία είναι να στέλνω στο hacker τους νέους κωδικούς με αποτέλεσμα εκείνος να με μπλοκάρει ξανά και ξανά. Eπικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος @cyberalert.grη οποία από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας στάθηκε δίπλα μου. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα της Δίωξης, γιατί το να χάσεις ένα προφίλ σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το λιγότερο, το ζήτημα είναι να μη χάσεις την προσωπική σου ηρεμία".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χθες βρέθηκα αντιμέτωπος με επίθεση hacker στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης κωδικών, αντιλήφθηκα ότι αδυνατώ να επανακτήσω το λογαριασμό μου και αυτό που έκανα στη ουσία είναι να στέλνω στο hacker τους νέους κωδικούς με αποτέλεσμα εκείνος να με μπλοκάρει ξανά και ξανά. Eπικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος @cyberalert.gr η οποία από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας στάθηκε δίπλα μου. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα της Δίωξης, γιατί το να χάσεις ένα προφίλ σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το λιγότερο, το ζήτημα είναι να μη χάσεις την προσωπική σου ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ και τη @roula.revi , ξέρει εκείνη!

A post shared by Michalis Leventogiannis (@michalisleventogiannis) on