Με αφορμή τον σημερινό γάμο της Δανάης Μπάρκα, ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε ένα σχόλιο για τη μητέρα της και πολύ αγαπημένη του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου εκφράζοντας την επιθυμία του να δει την αντίδρασή της στο ενδεχόμενο να ακούσει τη λέξη "γιαγιά".
Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Σαββατοκύριακο Παρέα", μιλώντας τόσο για τον γάμο της ηθοποιού και παρουσιάστριας με τον σύντροφό της, Φάνη Μπότση, ο οποίος θα γίνει στη στη Μεσσηνία, αλλά και για τη σχέση του με τη μητέρα της.
Ο Αλέξης Γεωργούλης αρχικά επιβεβαίωσε ότι θα βρεθεί στο μυστήριο και στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει η Βίκυ Σταυροπούλου ένα εγγόνι. Όπως είπε: "Όταν συναντηθήκαμε πρώτη φορά με τη Δανάη, ήταν πολύ μικρούλα. Και τώρα που έχει φτιάξει τον χαρακτήρα της, είναι γυναίκα, άνθρωπος ολοκληρωμένος, έχει την καριέρα της, τα πάντα. Και λες "κοίταξε να δεις τώρα” πώς παρακολουθείς έναν άνθρωπο που μεγαλώνει. Θέλω να πω "γιαγιά” κάποια στιγμή τη Βίκυ Σταυροπούλου. Μάλλον να τη δω, όταν θα ακούει τη λέξη "γιαγιά”".
Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε και για τις δυσκολίες της μετακίνησής του προς τον γάμο, σημειώνοντας ότι μετά την παράσταση στο θέατρο Άλσος θα χρειαστεί να μεταφερθεί άμεσα στη Μεσσηνία: "Μετά το θέατρο, θα πρέπει να κατευθυνθούμε προς τα κάτω. Τώρα πώς θα είμαστε κιόλας; Γιατί άμα είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, βαριέμαι να οδηγώ. Πρέπει να οδηγήσει κάποιος άλλος. Αν προσφέρεται κανείς να μας πάει, άμα θέλει να οδηγήσει, να με πάρει και μένα μαζί. Δεν ξέρω καν πού είναι η εκκλησία. GPS δεν το έχω πάρει ακόμα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Τι είπε ο Αλέξης Γεωργούλης για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα [βίντεο]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/70/700e32ea649544598827d0102115c985.jpg?anchor=topcenter)