Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, βρέθηκε τη Δευτέρα στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων δέχτηκε ερώτηση και για το μωρό που περιμένει με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού.
"Θα γίνω μπαμπάς"
"Θα γίνω μπαμπάς, πρώτα ο Θεός" είπε. Ο Γιώργος Παπαδάκης του είπε ότι θα γίνει χαζομπαμπάς, με τον Βασίλη Κικίλια να απαντά ότι είναι πολύ πιθανόν, μάλιστα ο παρουσιαστής καθώς έχει μεγαλώσει τρεις γιους προσφέρθηκε να μοιραστεί τα μυστικά μαζί του.
"Θα είναι αγόρι, είναι ευλογία από τον Θεό. Νομίζω στο τέλος του έτους, τον Δεκέμβρη περιμένουμε το μωρό" πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας.
Βόλτα στον Εθνικό Κήπο
Ο υπουργός Υγείας και η σύζυγός του περιμένουν με ανυπομονησία τον γιο τους. Την περασμένη Παρασκευή η Μπαλατσινού έκανε την πρώτη της εμφανίση με φουσκωμένη κοιλιά στο αεροδρόμιο.
Με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης της, η Μπαλατσινού εμφανίστηκε με τζιν παντελόνι και μαύρο t-shirt και ταξίδεψε προς άγνωστο προορισμό. Αργότερα αποκάλυψε ότι είχε πάει στην Πάτμο από όπου ανέβασε μια φωτογραφία της στην αυλή του σπιτιού της.
Ενώ στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής, το ζευγάρι που κλείνει ένα χρόνο έγγαμου βίου, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει τη βόλτα του στον Εθνικό Κήπο, παρέα με το αγαπημένο του σκυλάκι.
Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το "Gala" που κυκλοφορεί με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης με τη σύζυγο του υπουργού να φοράει ένα μακρύ t-shirt που κρύβει επιμελώς την φουσκωμένη της κοιλιά.
Να σημειώσουμε πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας περιμένουν αγοράκι, αποκάλυψη που είχε κάνει ο υπουργός Υγείας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αποκαλώντας το μωρό που σύντομα θα γεννηθεί "Κικίλια junior".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr