«Τι κιτσερέλα. Τι κακογουστιά»! Επίθεση σε Λιάγκα-Σκορδά

«Η αισθητική μου έπαθε βραχυκύκλωμα την περασμένη Δευτέρα». Η τηλεκριτικός «στόλισε» Σκορδά-Λιάγκα και «τακτοποίησε» Μαρία Ηλιάκη.

ti-kitserela-tikakogoustia-epithesi-se-liagka-skorda
SHARE THIS
0
SHARES

«Τι κιτσερέλα ήταν αυτή μανούλα μου; Τι κακογουστιά; Η αισθητική μου έπαθε βραχυκύκλωμα την περασμένη Δευτέρα όταν έκατσα να χαζέψω την έναρξη των Λιαγκο-Σκορδέων. Όλο αυτό, υποτίθεται, το πρωτότυπο, μουσικοχορευτικό υπερθέαμα ήταν για κλάματα. Θύμισε την τηλεόραση του ’90 στα χειρότερά της», γράφει η Νάνσυ Νικολαϊδου στο TvΈθνος και συνεχίσει ρίχνοντας τα καρφιά της και για την Μαρία Ηλιάκη: «Δεν υπάρχουν λόγια και για τη παρουσία της Μαρίας Ηλιάκη στο πάνελ της εκπομπής. Για να προλάβει να μιλήσει θα πρέπει να φροντίσει πρώτα να μην αναπνεύσει. Φαίνεται από μακριά πως έχει κάνει την καρδιά της πέτρα και από κεντρική παρουσιάστρια μεταμορφώθηκε σε ταπεινή πανελίστρια».

Η δημοσιογράφος «στόλισε» για τα καλά το πρωινό ζευγάρι και τη νέα συνεργάτιδα, αναφερόμενη στην πρεμιέρα που συζητήθηκε και δεν είχε καλές κριτικές, αλλά και την παρουσία της Ηλιάκη τις ημέρες που προβάλλεται η εκπομπή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook