Τι «κρύβει» ο τελευταίος στολισμός της Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο

Ο τελευταίος χριστουγεννιάτικος στολισμός του Λευκού Οίκου από τη Μισέλ Ομπάμα είναι ίσως ο πιο όμορφος που έχουμε δει ποτέ. Και δεν είναι καθόλου τυχαίος.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Αυτές οι γιορτές θα είναι γλυκόπικρες για την οικογένεια Ομπάμα, καθώς ετοιμάζονται να περάσουν τα τελευταία τους Χριστούγεννα μέσα στον Λευκό Οίκο.

Η Μισέλ Ομπάμα, η οποία εργάστηκε σκληρά για τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου και αυτή τη χρονιά, αρχικά μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στο Snapchat, ενώ ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε υπέροχες εικόνες στα social media.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Vogue, ο τελευταίος στολισμός της Μισέλ Ομπάμα δεν είναι καθόλου τυχαίος, αφού περικλείει στοιχεία από τη δράση της ως Πρώτη Κυρία τα τελευταία 8 χρόνια.

Για τον σκοπό αυτό, η Μισέλ κάλεσε τον σχεδιαστή εκδηλώσεων Bryan Rafanelli για να διακοσμήσουν μαζί για τελευταία φορά τον Λευκό Οίκο. Και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, αφού ανάμεσα στη λάμψη των πανέμορφων χριστουγεννιάτικων στολιδιών, ενσωμάτωσαν στοιχεία από το 8ετές ταξίδι της απερχόμενης (και της πιο δημοφιλούς) Πρώτης Κυρίας στον Λευκό Οίκο.

 

«Μέσα στο κόκκινο και το πράσινο δωμάτιο, τα στολίδια συμπληρώνονται από φρούτα και λαχανικά, εκπροσωπώντας το «δώρο» της καλής υγείας» αναφέρει η Vogue, προσθέτοντας ότι πολλές από τις σκηνές που έχουν δημιουργηθεί είναι εμπνευσμένες από τις εκστρατείες της Μισέλ για τη σωστή διατροφή των παιδιών.

 

«Υπάρχουν, επίσης, στολίδια με θέμα τις μέλισσες, συμβολίζοντας τις κυψέλες που η Μισέλ έχει «έχτισε» στους κήπους του Λευκού Οίκου» τονίζει η Vogue.

Παράλληλα, στη βιβλιοθήκη, ο Rafanelli, μαζί με την Ομπάμα, τοποθέτησαν ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα στολίδια διάφορα εκπαιδευτικά εργαλεία όπως χάρακες, μολύβια και κηρομπογιές εμπνέοντας την δημιουργικότητα των παιδιών. 

 

Τέλος, τον στολισμό συμπληρώνουν ειδικά σχεδιασμένα στολίδια με τη λέξη «Girls» σε 12 διαφορετικές γλώσσες, προς τιμήν της πρωτοβουλίας της Πρώτης Κυρίας «Let Girls Learn» που έκανε παγκόσμια αίθηση. Απλά υπέροχο και ιδιαίτερα συγκινητικό.

 

Δείτε το υπέροχο σκηνικό μέσα στο οποίο οι Ομπάμα θα ζήσουν τα τελευταία τους Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Reuters, Λευκός Οίκος

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook