Τι λέει η Ήβη Αδάμου για τον "μυστικό γάμο" με τον Κουϊνέλη

"Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί".

ti-leei-i-ibi-adamou-gia-ton-mustiko-gamo-me-ton-kouineli
SHARE THIS
0
SHARES

Ευτυχισμέν κα ιστην επαγγελματική και στην προσωπική της ζωή. Η Ήβη Αδάμου, μαμά, σύζυγος και ταλαντούχα τραγυδίστρια με όμορφες συνεργασίες κάθε χρονιά, μίλησε στο Down Town Κύπρου και όταν ρωτήθηκε πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό της κόρης της, απάντησε: «Δεθήκαμε πιο πολύ. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά. Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο».

Τι απαντάει όμως στην ερώτηση αν έχει παντρευτεί με άκρα μυστικότητα τον Μιχάλη Κουϊνέλη, τον γνωστό Stavento, σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της; "Όχι, όχι, δεν ισχύει αυτό", λέει ξεκάθαρα η Ήβη.

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook