Τι σχέση έχουν Παντελίδης-Βαρουφάκης;Ξέρει ο Λιάγκας...

Χωρίς ανάσα, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε από το κιτς του Παντελίδη, προχώρησε στα δανεικά, τον Βαρουφάκη και τη Λαγκάρντ και κατέληξε στο αν είναι μ@λ@κ@ς!

SHARE THIS
0
SHARES

Ο Γιώργος Λιάγκας κατάφερε να «ταιριάξει» τον Παντελή Παντελίδη, την υποκουλτούρα, έναν μαξιλαροπόλεμο, την κακή αισθητική, τα δάνεια, τον Βαρουφάκη, τη Λαγκάρντ και τα Πάσχα! Στο πρωινή εκπομπή πρόβαλλαν ένα βίντεο από το νυχτερινό κέντρο που έκανε εμφανίσεις ο Παντελής Παντελίδης, στο οποίο έδειχνε τους θαμώνες να μην επιδίδονται σε λουλουδοπόλεμο, αλλά σε... μαξιλαροπόλεμο! Έξαλλος ο παρουσιαστής, άνοιξε το στόμα, εξέφρασε την άποψή του και κατήγγειλε όσα τον ενοχλούν. 

«Ο Παντελίδης μου είναι πολύ συμπαθής, καλός τραγουδιστής, έχει ένα στυλ δικό του και πρέπει να είναι καλό παιδί. Όμως αισθητικά αυτή η εικόνα είναι για μένα η επιτομή του trash, της υποκουλτούρας, του κιτς και της υπανάπτυξης. Αυτό είναι η Ελλάδα που βλέπουν οι Ευρωπαίοι ειλικρινά και λένε “Δεν πάτε στο δι@ολο, όχι στη δραχμή να πάτε, να πάτε στη μνα και στον οβολό”. Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας που βλέπουν οι Ευρωπαίοι και κάνουν εμετό. Η εικόνα της Ελλάδας που πάει και ζητάει δανεικά, που πάει ο Βαρουφάκης Πασχαλιάτικα στη Λαγκάρντ», είπε χωρίς ανάσα.

Περιμένετε! Είχε και συνέχεια... «Ξερνώ. Εγώ είχα πάει μια φορά έξω από αυτό το μαγαζί στου Ουγγαρέζου τα γενέθλια. Ήταν φίλος μου και είναι ακόμα, τον αγαπώ άσχετα που δε μιλάμε και είδα, κατάλαβα ότι ο κόσμος πάει για να ξεθυμάνει και δεν μου αρέσει. Δεν μπήκα. Δεν το κατηγορώ, εμένα δεν μου πάει αισθητικά. Μπορεί κι αυτοί να με θεωρούν μαλάκα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook