X

Τηλεθέαση: Το "ντέρμπι της ξανθιάς", η "σφήνα" του ΣΚΑΙ και η εκτόξευση της Αργυρώς

Το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου, την πρώτη θέση της τηλεθέασης σκαρφάλωσαν οι "Αταίριαστοι" και το "Ευτυχείτε".

Γράφει: TheToc team

Συνεχίζεται χωρίς ανατροπές η μάχη για την τηλεθέαση, με το δίπολο Κατερίνας Καινούργιου - Φαίης Σκορδά σε Open και ΑΝΤ1 αντίστοιχα, να κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά. Ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου, την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό κέρδισαν δύο εκπομπές και συγκεκριμένα οι "Αταίριαστοι" και το "Ευτυχείτε", με το μέσο όρο τους να βρίσκεται στο 13,9%.

Ακολούθησαν οι εκπομπές "Στη φωλιά των Κου Κου” και "Αλήθειες με τη Ζήνα” με 12,6%, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν το Πρωινό με 12,3% και η εκπομπή "Ώρα για φαγητό” με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που συγκέντρωσε 10,6%.

Η Ζήνα Κουτσελίνη διατηρεί σε καλό επίπεδο τα νούμερά της πάνω από το 10%, ενώ φαίνεται πως σταθεροποιείται κοντά στο 10% η Ιωάννα Μαλέσκου με το "Love it", που ήρθε για να μείνει.

Από εκεί και πέρα, σε μονοψήφια ποσοστά κινήθηκαν οι εκπομπές "Πάμε Δανάη”, "Ώρα για Μελέτη” και η "Ενημέρωση” της ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ευτυχείτε – 13,9%

Αταίριαστοι – 13,9%

Αλήθειες με τη Ζήνα – 12,6%

Στη φωλιά των Κου Κου – 12,6%

Το Πρωινό – 12,3%

Ώρα για φαγητό – 10,6%

Πάμε Δανάη – 9,1%

Ώρα για Μελέτη – 7,8%

Love It – 7,6%

Ενημέρωση 10:00-12:00 – 4,3%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αταίριαστοι – 25,8%

Ώρα για φαγητό – 20,4%

Αλήθειες με τη Ζήνα – 14,7%

Ευτυχείτε – 13%

Το Πρωινό – 12,6%

Love It – 10,5%

Ώρα για Μελέτη – 10,3%

Στη φωλιά των Κου Κου – 9,3%

Ενημέρωση 10:00-12:00 – 6,6%

Πάμε Δανάη – 5,8%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ