Τηλεθεατής κατέθεσε μήνυση στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»

Η σειρά που «σπάει» ταμεία στην Ελλάδα προκάλεσε προβλήματα στην Τουρκία. Ο τηλεθεατής έφτασε στο δικαστήριο για να τιμωρήσει τον Σουλτάνο και να αποκαταστήσει τον Πρίγκιπα!

tiletheatis-katethese-minusi-ston-souleiman-ton-megaloprepi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» , που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην Ελλάδα και σημείωσε αντιδράσεις στη αρχή της προβολής της, βρίσκεται στη λίστα των αγαπημένων σειρών και στην Τουρκία. Μόνο που εκεί, εκτός από τα υψηλά νούμερα, έχουν και άλλου είδους αντιδράσεις.

Όταν ξεκίνησε η προβολή της στην Τουρκία δημιουργήθηκε τέτοια ένταση που αναγκάστηκε να παρέμβει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας! Ο λόγος; Ισχυρίστηκε ότι δεν έδειχναν στο σίριαλ την πραγματική εικόνα του Σουλτάνου.

Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε ένα αναπάντεχο επεισόδιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας Μιλλιέτ. Τηλεθεατής κατέθεσε μήνυση, ζητώντας την αποκατάσταση του πρίγκιπα Μουσταφά , του γιου του Σουλτάνου. 

Τι τον οδήγησε εκεί

 Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη, ο σουλτάνος Σουλεϊμάν έδωσε διαταγή να σκοτώσουν τον γιο του, πρίγκιπα Μουσταφά, αφού έμαθε ότι σχεδιάζει την ανατροπή του. Το θέμα έκανε τον γύρο των τηλεοπτικών εκπομπών και σχολιάστηκε από ιστορικούς. Ο 47χρονος τηλεθεατής, αφού πρώτα πήγε στον τάφο του πρίγκιπα Μουσταφά, εμφανίστηκε στην Εισαγγελία ζητώντας να καταθέσει μήνυση και λέγοντας: «Παρακολουθώ την σειρά και έχω επηρεαστεί από αυτή. Ήρθα στα δικαστήρια εξαιτίας της δολοφονίας δια στραγγαλισμού του γιού του Σουλτάνου Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, προκειμένου να καταθέσω μήνυση στην Γενική Εισαγγελία της Δημοκρατίας. Επιθυμώ να γίνει η αποκατάσταση του πρίγκιπα Μουσταφά και να αφαιρεθεί από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή η σουλτανική του ιδιότητα»!

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook