ΤΙΜΕ: Μέγκαν & Χάρι στη λίστα των κορυφαίων influencer σε όλο τον κόσμο

Ακολουθούν τη δική τους στρατηγική, έκαναν ρεκόρ Γκίνες και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

time-megkan--xari-sti-lista-twn-korufaiwn-influencer-se-olo-ton-kosmo
SHARE THIS
0
SHARES

Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι πασίγνωστο ότι είναι πολύ "κλειστή" και μυστικοπαθής και δεν δημοσιοποιεί με άνεση πράγματα και καταστάσεις που την αφορούν.  Έτσι όταν ο πρίγκιπας Χάρι, ο δούκας του Σάσεξ και ο Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα του Σάσεξ, ξεκίνησαν έναν ανεξάρτητο δικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -συγκεκριμένα στο Instagram- τον Απρίλιο, το @SussexRoyal, ήταν υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν να δίνουν στο κοινό γεύση από τη ζωή τους και τις δραστηριότητές τους.  Το ζευγάρι είδε τονμ λογαριασμό του να φτάνει τα 1 εκατομμύριο ακολούθους τις πρώτες έξι ώρες, σημειώνοντας ρεκόρ Γκίνες. 

Ενώ οι φωτογραφίες του μωρού τους, του Άρτσι, αναρτώνται μεταξύ άλλων του λογαριασμού @ SussexRoyal, οι περισσότερες αναρτήσεις είναι αφιερωμένες στη δουλειά του ζευγαριού ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Κάθε μήνα, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν οι οργανώσεις που στηρίζουν οι ίδιοι, επικεντρώνονται σε θέματα αναρτήσεων όπως η αλλαγή του κλίματος,  η ψυχική υγεία, κ.α. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Η στρατηγική που έχουν επιλέξει είναι ο λογαριασμός να αλλάζει κάθε μήνα τους χρήστες που ακολουθεί, αναλόγως την οργάνωση που αναδεικνύουν. Η κατεύθυνση τους στα social media δεν είναι απόλυτα ταυτόσημη με το Στέμμα, αφού έχουν επιλέξει τον δικό τους τρόπο να κινούν τον λογαριασμό τους.  Μάλιστα, τον Ιούνιο, το παλάτι επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι θα αποχωρήσει από το βασιλικό ίδρυμα, το οποίο ξεκίνησε από τον πρίγκιπα Χάρι και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2009, για να ξεκινήσει τη δική του, ξεχωριστή φιλανθρωπική οργάνωση

Δείτε τη λίστα του TIME με τους 25 Influencers  εδώ.

Φωτογραφιά:Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook