Τιμολέων αδειάζει Σπυριδούλα: Θα της βγει σε κακό όλο αυτό, υστερεί σε..

«Είναι εργατική αλλά υστερεί σε...»

timolewn-adeiazei-spuridoula-tha-tis-bgei-se-kako-olo-auto-usterei-se
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Τιμολέων Διαμαντής κέρδισε το περσινό Master Chef και τα σχόλιά του για τους φετινούς παίκτες ήταν… καυστικά. «Άδειασε» ακόμη και τη Σπυριδούλα, με την οποία συνεργάστηκαν, ενώ έκανε και μία αποκά…

 

Ο Τιμολέων Διαμαντής κέρδισε το περσινό Master Chef και τα σχόλιά του για τους φετινούς παίκτες ήταν… καυστικά. «Άδειασε» ακόμη και τη Σπυριδούλα, με την οποία συνεργάστηκαν, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για τον Πάνο Ιωαννίδη!

Τι εντόπισε ο Τιμολέων στους παίκτες που δεν του άρεσε; Διαβάστε παρακάτω…

«Δεν είδα τόσο πολύ τη θέληση που είχαμε εμείς πέρυσι, δεν είδα τη φλόγα. Υστερούν σε δημιουργικότητα και αυτό είναι το ζητούμενο του διαγωνισμού», ήταν η πρώτη αιχμηρή ατάκα του Τιμολέοντα στο TV Έθνος.

Για το ποιους έχει ξεχωρίσει: «Ο Μανώλης είναι πολύ καλός μάγειρας αλλά και ο Χρήστος είναι πολύ δυνατός. Ας κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο».

Μπορεί με τη Σπυριδούλα να συνεργάστηκε στην εβδομάδα Silver Award και να είναι από το ίδιο μέρο, όμως ο Τιμολέων δεν μάσησε τα λόγια του λέγοντας:

«Το τι γίνεται μέσα στο σπίτι δεν το ξέρει ο κόσμος, μπορεί να μην ξέρω κι εγώ τι γίνεται φέτος γιατί υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αλλά νομίζω όλα αυτά δημιουργούνται από τον εγκλεισμό. Όταν είσαι έγκλειστος τα νεύρα σου είναι λίγο τεντωμένα. Ίσως να βρίζουν λίγο παραπάνω και να μιλάνε στον ενικό, αυτό με ενοχλεί. Από εκεί και πέρα τα καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά και νομίζω θα τα πάνε μια χαρά.

Την Σπυριδούλα την έζησα μια εβδομάδα στο παιχνίδι κι έχουμε ξανασυνεργαστεί, έχουν πέσει κι όλοι απάνω μου αυτή την εβδομάδα να με φάνε λες και… δεν φταίω εγώ σε κάτι. Είναι πολύ καλή στη δουλειά της, είναι εργάτρια και στην έξω ζωή της δουλεύει 16 ώρες τη μέρα. Ίσως το παρατραβάει κάποιες στιγμές και στον διαγωνισμό. 

Δυστυχώς γι’ αυτήν έχει βγει ένας χαρακτήρας πολύ περίεργος έξω και θα της κάνει κακό μετά το MasterChef. Ο πόλεμος που τρώει τώρα δεν είναι τίποτα, μετά που θα δέχεται τα μηνύματα και θα τα δει θα είναι λίγο περίεργο γι’ αυτήν», είπε ο Τιμολέων Διαμαντής.

Καλά λόγια ωστόσο είχε να πει για τους κριτές:

«Έχουν δέσει μεταξύ τους, έχουν περισσότερο χιούμορ. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με ήθος και όποτε τους ζητάμε είναι παρόντες, είναι δίπλα μας. Απλώς ο κ. Ιωαννίδης λέει πιο πολλά ανέκδοτα εκτός κάμερας και με τον κ. Κουτσόπουλο ταιριάζουμε παραπάνω στο μαγειρικό κομμάτι».

Όπως και για τον Παντελή, ο περσινός νικητής, είχε να αναφέρει κάτι καλό: «Με τον Παντελή θα ήθελα, για να με χαλαρώνει. Θα χρειαζόταν σε μια κουζίνα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει καταλάβει το νόημα της ζωής».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook