Την απόλυτη ελληνίδα ντίβα θέλει να παίξει η Μιμή Ντενίση

Το επόμενο μεγαλεπήβολο σχέδιο της Μιμής Ντενίση είναι να ενσαρκώσει την απόλυτη λυρική ντίβα του 20ου αιώνα, Ιδού τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της:

tin-apoluti-ellinida-ntiba-thelei-na-paiksei-i-mimi-ntenisi
SHARE THIS
0
SHARES

Την επιθυμία της υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας και το ότι τα σχέδια είναι δρομολογημένα προς αυτή την κατεύθυνση αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα. 

«Η Μαρία Κάλλας είχε µια µυθιστορηµατική ζωή, από την εποχή της Κατοχής και τα πρώτα της βήµατα που δέχτηκε πόλεµο, µέχρι την απόλυτη δόξα της, τον µεγάλο έρωτα που τη συνέθλιψε και το µοναχικό της τέλος. Με σαγηνεύει αυτή η απόλυτη ντίβα και θα σου αποκαλύψω κάτι: Εχω κάνει συζητήσεις µε τον σπουδαίο δηµιουργό Νίκο Φλώρο, για να φτιάξουµε µαζί, µε έναν ιδιαίτερο τρόπο, µια παράσταση αφιερωµένη σε εκείνη», δήλωσε στην Real.

Και μπορεί να ομολόγησε αυτή την επιθυμία της, δεν πρόδωσε, όμως, πως θα είναι αυτό το ξεχωριστό project. 

«Hταν µια γυναίκα που άλλαξε τον εαυτό της για να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά της, πολέµησε για να κερδίσει όσα ήθελε. Αλλαξε το πεπρωµένο της, έγινε η απόλυτη ντίβα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και στην προσωπική ζωή της. Κέρδισε τόσα, αλλά της έλειψαν αυτά που έχει µια απλή γυναίκα: ένας σύντροφος, ένα παιδί. Κι όταν αφέθηκε για να δοθεί στην αγάπη, προδόθηκε. Είχε στοιχεία τραγωδίας η ζωή της… Πώς να µη µε συναρπάσει;», πρόσθεσε.

Εν αναμονή, λοιπόν...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook