X

Τίνα Μεσσαροπούλου: H chic εμφάνιση σε λαμπερή εκδήλωση- Με leather βερμούδα και λεοπάρ τοπ

Η Τίνα Μεσσαροπούλου με εντυπωσιακό φθινοπωρινό σύνολο σε λαμπερή εκδήλωση

Γράφει: TheToc team

Η Τίνα Μεσσαροπούλου εντυπωσίασε με την κομψότητά της στο cocktail event που πραγματοποιήθηκε (21/10) στην boutique GOFAS Jewelry στο κέντρο της Αθήνας. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον οίκο υψηλής κοσμηματοποιίας Messika Paris και συγκέντρωσε εκπροσώπους από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Ανάμεσά τους ήταν και η Τίνα Μεσσαροπούλου που για την περίσταση επέλεξε να φορέσει μία leather βερμούδα που συνδύασε με ένα ασορτί μεσάτο σακάκι και ένα λεοπάρ τοπ με δαντελένιες λεπτομέρειες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

Τίνα Μεσσαροπούλου

Η μπουτίκ και η παρακείμενη στοά Καλλιγά, διαμορφώθηκαν ειδικά για την περίσταση, με μωβ φωτισμούς και στοιχεία της χαρακτηριστικής ταυτότητας της Messika.

Μουσική και cocktails πλαισίωσαν τη συνάντηση, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα κομψότητας και απαράμιλλης λάμψης στην καρδιά της πόλης.

Τίνα Μεσσαροπούλου - Γιώργος Μυλωνάκης: Ταξίδι στη Βενετία

Η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Γιώργος Μυλωνάκης μαζί με τους καλούς τους φίλους, τη Μάρα Ζαχαρέα και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, πρόσφατα πραγματοποίησα μία απόδραση στη Βενετία.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Βενετία, η παρέα είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στα σοκάκια, να κάνει βόλτες στα κανάλια και να δει από κοντά τη μαγεία της ξεχωριστής αυτής πόλης της Ιταλίας.

"Μικρή απόδραση. Κάπου χαμένη στα στενά. Νοερά ακόμη εκεί. Λίγο όνειρο. Σαν καρτ ποσταλ", είχε σημειώσει στην ανάρτησή της η Μάρα Ζαχαρέα δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Διαβάστε Επίσης