
Την τελευταία της εκπομπή στον ΑΝΤ1 έκανε η Φαίη Σκορδά την Παρασκευή, καθώς η παρουσιάστρια μετά από εννέα χρόνια δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της και αποχώρησε από το κανάλι του Αμαρουσίου.
Η Φαίη Σκορδά, η οποία όπως όλα δείχνουν μετακομίζει σε άλλο κανάλι, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή "Πρωινό", ιδιαίτερα φορτισμένη. Η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία του.
Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στον ΑΝΤ1 και, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει εκείνος την πρωινή εκπομπή, η οποία -πιθανότατα- θα είναι ενημερωτική με στοιχεία ψυχαγωγίας. Προς το παρόν είναι άγνωστο το αν και ποια παρτενέρ θα έχει στο πλευρό του.
Η Φαίη Σκορδά, την Κυριακή, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram, για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες που είχε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα της. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες, ωστόσο σε καμία από αυτές δεν είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο συμπαρουσίαζαν το "Πρωινό" τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ υπήρξαν και παλαιότερα τηλεοπτικό ζευγάρι, πριν πάρουν διαζύγιο στη ζωή τους.



"Αληθινές αγκαλιές. Αυτό κρατάω...", έγραψε η Φαίη Σκορδά στην ανάρτησή της.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr