«'Ολα για όλα» θα τα παίξει στην δίκη για να εξασφαλίσει όσα ζητάει από την Αθηνά Ωνάση ο πρώην σύζυγός της Ντόντα.
Παρόλο που βάσει προγαμιαίου, δικαιούται ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, ο Αλβάρο λέγεται ότι διεκδικεί πολλά περισσότερα από την πρώην συζυγό της, την οποία τώρα κατηγορεί επί προσωπικού, σε μια προσπάθειά του να δικαιολογήσει γιατί «αναγκάστηκε» να την απατήσει.
Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, υπέρ του στο δικαστήριο θα καταθέσει με αποδεικτικά στοιχεία μια διακεκριμένη ψυχίατρος της Βραζιλίας, η οποία υποστηρίζει πως η Αθηνά Ωνάση πάσχει από χρόνια μανιοκατάθλιψη, γεγονός που την έκανε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα συζυγικά της καθήκοντα.
Ο Αλβάρο κατέθεσε, επίσης, αγωγή, διεκδικώντας 10 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι η καριέρα του ως ιππέας υπέστη βλάβη κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση.
Μια αληθινή Ωνάση θα έχει αντίπαλο στο δικαστήριο
«Μια κούκλα από ατσάλι, μια αληθινή Ωνάση, που θα καμάρωνε ο παππούς της εάν ζούσε, θα έχει ως αντίπαλο ο Αλβάρο όταν φθάσει στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Βέλγιο και να της πει γιατί του χρωστάει λεφτά και γιατί θα πρέπει να τον συντηρεί με τα εκατομμύρια που αυτός απαιτεί» έγγραφε προ ημερών στο facebook ο Αλέξης Μανθεάκης, φίλος και σύμβουλος της Αθηνάς Ωνάση. Δίνει μια πρόγευση για το πως η χρυσή κληρονόμος θα αντιμετωπίσει τον πρώην σύζυγό και τις απαιτήσεις του στην δικαστική αίθουσα.
Διαβάστε ακόμη
Αλ.Μανθεάκης: Ο Doda θα βρει απέναντι του στο δικαστήριο μια αληθινή Ωνάση
Τον δικηγόρο των celebrities προσέλαβε η Αθηνά Ωνάση για το διαζύγιό της
Η Αθηνά πουλά την έπαυλη της «αμαρτίας» του Αλβάρο [ΕΙΚΟΝΕΣ]