Η εξομολόγηση του Κέβιν Σπέισι μετά την καταγγελία: Είμαι gay

Η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονου έφερε την εξομολόγηση. Ο Κέβιν Σπέισι, προχώρησε στο λεγόμενο come out και παραδέχτηκε ότι είναι gay.

to-come-out-tou-kebin-speisi-eimai-gay
SHARE THIS
0
SHARES

Η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονου έφερε την εξομολόγηση. Ο Κέβιν Σπέισι, αποφάσισε να προχωρήσει στο λεγόμενο come out και να παραδεχθεί ότι είναι γκέι.

Το έκανε μέσω Twitter. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό έβαλε τέλος στις φήμες ετών και απάντησε και στην καταγγελία.

 

Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση μιας σοβαρής καταγγελίας. Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ υποστήριξε σε συνέντευξή του στο BuzzFeed News πως όταν ήταν 14 ετών, ο Κέβιν Σπέισι είχε προσπαθήσει να τον εκμεταλλευθεί σεξουαλικά. Ο Ραπ υποστήριξε ότι όταν ήταν 14 ετών και μέλος του θιάσου του θρυλικού μιούζικαλ Rent στο Μπρόντγουέι, ο Σπέισι τον είχε καλέσει στο σπίτι του για ένα πάρτι. Όταν όλοι έφυγαν, ο Σπέισι, φανερά μεθυσμένος, πήρε τον ανήλικο τότε Ραπ, τον έριξε σε ένα κρεβάτι και σκαρφάλωσε πάνω του. Ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει, κλείστηκε για λίγο στο μπάνιο και όταν βγήκε, έφυγε από το σπίτι. 

Η αποκάλυψη αυτή ήταν η αιτία που μετά από χρόνια άρνησης να απαντήσει στις φήμες για τη σεξουαλικότητά του, ο Κέβιν Σπέισι αποφάσισε να αποκαλυφθεί. Και να «εξομολογηθεί» ότι ζει τη ζωή του σαν γκέι.

Ζήτησε συγγνώμη από τον Άντονι Ραπ για το περιστατικό του 1986. Είναι ότι είναι τρομοκρατημένος που άκουσε την μαρτυρία του Ραπ την οποία «ειλικρινά δεν θυμάμαι» γιατί έγινε πριν από 30 χρόνια. Ζήτησε συγγνώμη και μίλησε για ακατάλληλη συμπεριφορά ενός μεθυσμένου.


Η δήλωση του Κέβι Σπέισι

Σέβομαι και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ σαν ηθοποιό. Είμαι τρομοκρατημένος που άκουσα την ιστορία του. Ειλικρινά, δεν θυμάμαι τη συνάντηση, ήταν τουλάχιστον πριν από 30 χρόνια . Αλλά αν συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή συγγνώμη μου για αυτό που είναι μια βαθιά ακατάλληλη συμπεριφορά ενός μεθυσμένου και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως «κουβαλούσε» μέσα του όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή η ιστορία με ενθάρρυνε να αντιμετωπίσω άλλα πράγματα στη ζωή μου. Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες εκεί έξω για μένα και κάποιες τροφοδοτούνται από το γεγονός πως ήμουν τόσο προστατευτικός με την προσωπική μου ζωή. Όπως οι πιο κοντινοί μου ξέρουν, στη ζωή μου είχα σχέσεις τόσο με άνδρες όσο και με γυναίκες. Αγάπησα και είχα ερωτικές επαφές με άνδρες στη διάρκεια της ζωής μου και τώρα επιλέγω να ζήσω σαν γκέι άνδρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό αρχίζει με το να εξετάσω την συμπεριφορά μου».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook