Το δέντρο της Πίζας: Γέρνει τώρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Το δέντρο της Πίζας ή το δέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, το χαρακτήρισαν στα κανάλια...

to-dentro-tis-pizas-gernei-twra-to-xristougenniatiko-dentro-sto-suntagma
SHARE THIS
0
SHARES

Χθες βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος, όμως φαίνεται πως κάποιος τράβηξε λίγο το καλώδιο με αποτέλεσμα το δέντρο να πάρει κλίση.

Το ύψους 17 μέτρων δέντρο με τα χιλιάδες λαμπιόνια που στόλισε στην Πλατεία Συντάγματος, έχει πάρει κλίση και γέρνει προς τα αριστερά, όπως παρατήρησαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. 

«Βρέξει, χιονίσει, το δέντρο θα φωτίσει» είπε χθες ο δήμαρχος Αθηναίων λίγο πριν ανάψουν τα φώτα του φυσικού έλατου από το Καρπενήσι που έφερε ο Κώστας Μπακογιάννης, ωστόσο, φαίνεται πως σήμερα το δέντρο δεν στέκεται στο ύψος του και έχει πάρει κλίση με αποτέλεσμα να μοιάζει με τον Πύργο της Πίζας... 

Το δέντρο της Πίζας, το χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Από τον Δήμο Αθηναίων διευκρινίζεται πάντως οτι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα είναι ένα φυσικό δέντρο και μάλιστα ύψους 17 μέτρων, δηλαδή πανύψηλο και δεν θα μπορούσε να είναι ακριβώς ίσιο αφού κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην φύση. Η μικρή κλίση που φαίνεται ότι έχει πάρει, οφείλεται στο γεγονός ακριβώς ότι πρόκειται για ένα φυσικό δέντρο. Από το δήμο Αθηναιών μάλιστα επισημαίνουν ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν έχει πάρει κλίση και ότι δεν έχει προγραμματιστεί και καμία σχετική εργασία για να επανέλθει στη θέση του αφού δεν μπορεί να γίνει καμία επέμβαση. Ούτε χρειάζεται μάλιστα σημειώνουν.
 

 

 

 

Αλλά και στον ΣΚΑΪ παρατήρησαν ότι το δέντρο γέρνει και μάλιστα προς τα αριστερά:

«Γέρνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα προς τα Αριστερά. Το «φυσικό έλατο» εκ Καρπενησίου που στολίστηκε στην πλατεία Συντάγματος… «είναι ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασαν χαριτολογώντας στο ΣΚΑΙ.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook