Το ξέσπασμα του Κανάκη κατά των ΜΜΕ για το τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας

Εξαλλος με τον τρόπο που κάλυψαν τα ΜΜΕ το τροχαίο στην εθνική οδό, αλλά και με τους χρήστες των social media, εμφανίστηκε στην εκπομπή του ο Αντώνης Κανάκης.

to-ksespasma-tou-kanaki-kata-twn-mme-gia-to-troxaio-stin-athinwn--lamias
SHARE THIS
0
SHARES

Το ξέσπασμα του Κανάκη για το τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επανήλθαν χθες βράδυ μετά από 15 μέρες απουσίας, και ανάμεσα στη σάτιρα στην καθημερινότητα, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Φυσικά ο λόγος για το τροχαίο Αθηνών – Λαμίας που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα - σε δύο νεαρούς και σε μία μητέρα με το τρίχρονο αγοράκι της.

Είπε η  την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα είπε μεταξύ άλλων:

«Οι δυο εβδομάδες που λείπαμε ήταν τραγικές, θλιβερές για την χώρα μας... Αυτό το γνωστό θλιβερό δυστύχημα έκανε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να θυμηθούν την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους, την κατάσταση στους ελληνικούς δρόμους, τα διπλώματα εάν ο Έλληνας τα παίρνει σωστά ή όχι και βέβαια μη στεναχωριέστε μόδα είναι θα περάσει, θα το ξεχάσουμε, τα πράγματα θα επιστρέψουν όπως ήταν μέχρι που θα γίνει το επόμενο θλιβερό δυστύχημα και τότε θα ξαναθυμηθούμε ακριβώς τα ίδια πράγματα φθάνει το δυστύχημα να έχει ακριβώς τα ίδια κινηματογραφικά στάνταρ, καλή εικόνα, εκρήξεις, θανάτους πολλούς, να χαθούν οικογένειες, να είναι κινηματογραφικό το σενάριο και τότε θα ξανασχοληθούμε με την ασφάλεια στους δρόμους...

Εξίσου μεγάλη θλίψη προκάλεσε ο τρόπος που αντιμετώπισαν το δυστύχημα οι Ελληνες στα περίφημα των social media» πρόσθεσε με οργή ο Κανάκης. 

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο.

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook