Το λουκέτο της Ιβάνκα Τραμπ: Ο πραγματικός λόγος και το πάρτι στο twitter

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Ιβάνκα αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ με το όνομά της, μετά από 11 χρόνια λειτουργίας.

to-louketo-tis-ibanka-tramp-o-pragmatikos-logos-kai-to-parti-sto-twitter
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να κλείσει την εταιρεία ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ με το όνομά της, την οποία ίδρυσε το 2007. 

 

Μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα ήταν ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του προέδρου που κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποιούν τη θέση του για να προωθήσουν τα δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα.

Εξαιτίας αυτού, η Ιβάνκα Τραμπ σταμάτησε να ασχολείται ενεργά με την εταιρεία, δέκα χρόνια αργότερα το 2017.

 

Η 36χρονη άνοιξε την εταιρεία αρχικά με μία σειρά κοσμημάτων, αλλά στην πορεία επεκτάθηκε στα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες και άλλα αξεσουάρ.

 

Ομως, πέρυσι μεγάλες αλυσίδες ρούχων όπως Neiman Marcus και Nordstrom σταμάτησαν τη συνεργασία με την εταιρεία, επειδή τα προϊόντα της δεν έκαναν καλές πωλήσεις μετά τη διαδικτυακή καμπάνια που καλούσε τα καταστήματα να γυρίσουν την πλάτη τους στην εταιρεία, ως διαμαρτυρία κατά της διοίκησης Τραμπ. 

 

Προφανώς αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αποφάσισε να εγκαταλείψει την επιχειρηματική της δραστηριότητα. 

 

H ίδια έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Οταν ξεκίνησα την εταιρεία, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία που θα είχαμε. Επειτα από 17 μήνες στην Ουάσινγκτον, δεν ξέρω πότε και αν θα επιστρέψω ποτέ στην επιχείρηση, αλλά ξέρω ότι στο άμεσο μέλλον θα είμαι επικεντρωμένη στη δουλειά που κάνω εδώ. Οπότε το δίκαιο για τους συνεργάτες μου ήταν να πάρω αυτή την απόφαση», ανέφερε σε ανακοίνωση η Ιβάνκα Τραμπ.

Ενώ η εταιρεία ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. 

Στο twitter η είδηση σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Reuters

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook