
Ελληνική κουζίνα περιλαμβάνει το μενού στο Προεδρικό Μέγαρο στο δείπνο προς τιμήν του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα

Το μενού
Αιγαιοπελαγίτικη τριλογία ψαριών με ούζο και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
Σφυρίδα στο φούρνο με ελαιόλαδο και αρωματικά βότανα, γαρνιρισμένη με λαχανικά ατμού
Καρυδόπιτα με παγωτό μαστίχας Χίου
Φρούτα εποχής
Κόκκινα και λευκά κρασιά.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr