
Πλήθος αριστοκρατών και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα για τον γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ στις 28/09.
Ήταν πολλές οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν, με τα μέλη της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας να κρατούν τα πρωτεία. Και μπορεί την παράσταση να έκλεψε η Άννα Μαρία με το Celia Kritharioti φόρεμά της αλλά και η Μαρί Σαντάλ με Louis Vuitton αλλά από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες ήταν η Αλεσάντρα ντε Όσμα και η Αικατερίνη του Ανόβερου.


Οι άγνωστες "γαλαζοαίματες" που εντυπωσίασαν στον γάμο της Θεοδώρας επιλέγοντας το μπλε της αριστοκρατίας
Ωστόσο υπήρξαν και κάποιες γυναίκες που εντυπωσίασαν, οι οποίες είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό. Μία από αυτές ήταν η Aλεσάντρα ντε Όσμα, η οποία έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα Κριστιάν του Ανόβερο.

Η Aλεσάντρα ντε Όσμα γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της και δεύτερη στη σειρά για τον θρόνο του Ανόβερου, το 2005, όταν ο πρίγκιπας Κρίστιαν έκανε διακοπές στη γενέτειρά της. Η Αλεσάντρα ήταν η ξεναγός του και το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει έξι χρόνια αργότερα.
Για την εμφάνισή της στη Μητρόπολη Αθηνών η Αλεσάντρα ντε Όσμα επέλεξε ένα μπλε μάξι δαντελένιο φόρεμα με κοντά μανίκια και μωρουδιακή λαιμόκοψη Luisa Beccaria αξίας 3.300 ευρώ και κράτησε μια βελούδινη micro τσάντα Aquazura, αξίας 1.000 ευρώ. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με navy blue βελούδινες γόβες που ταίριαζαν με τα κουμπιά και τον γιακά του φορέματος, καθώς και έναν φιόγκο στα μισά-πιασμένα μαλλιά της.

Μια μέρα νωρίτερα πήγε στο πάρτι της Θεοδώρας φορώντας ένα φλοράλ μίντι μακρυμάνικο φόρεμα σε κόκκινες αποχρώσεις πάνω σε λευκό φόντο από το brand Philippa 1970.

Συνδύασε το look με κόκκινη τσάντα Dior.

Mια από τις εντυπωσιακές καλεσμένες ήταν και η Αικατερίνη του Ανόβερου, η σύζυγος του πρίγκιπα Ερνέστου Αύγουστου του Ανόβερου. Εκείνη επέλεξε ένα φόρεμα σε baby blue απόχρωση από το HUISHAN ZHANG, με εντυπωσιακά φτερά στα μανίκια. Το συνδύασε με το Intrecciato Clutch της Bottega Veneta.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr