X

Το... μποστάνι της Κοσιώνη στο μπαλκόνι της τρέλανε το Instagram - Οι συμβουλές που έδωσε για τις φράουλες [εικόνες]

Η Σία Κοσιώνη έκανε το μπαλκόνι της… μποστάνι – "Μας έχει δώσει μεγάλη χαρά", έγραψε στο Instagram.

Γράφει: TheToc team

Μετά το αυτο-τρολάρισμα για την Σουηδή τραγουδίστρια που συμμετέχει στη φετινή Eurovision, και είναι ολόιδια με τη Σία Κοσιώνη, η δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει άλλη μία ανάρτηση και να ''τρελάνει'' τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το μπαλκόνι του σπιτιού της, όπου ζει με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους Δήμο, στην οποία φάινεται πως έχει δημιουργήσει ένα μικρό... μποστάνι γεμάτο φράουλες!

Διαβάστε Επίσης

Όπως εξομολογήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το ότι έφτιαξε μποστάνι ήταν κάτι που έδωσε σε όλη την οικογένεια μεγάλη χαρά.

Διαβάστε Επίσης

Μάλιστα, η ίδια προτρέπει τους ακόλουθούς της να φτιάξουν και εκείνοι το δικό τους μποστάνι στο μπαλκόνι τους και ας βρίσκονται στην πόλη!

Διαβάστε Επίσης

Η ανάρτησή της

"Μποστάνι στην πόλη; Ε ναι λοιπόν! Μια μικρή μεγάλη απόφαση που αξίζει να πάρεις! Γιατί, μποστάνι στην πόλη σημαίνει ομορφότερη πόλη, ομορφότερες πολυκατοικίες, καθαρά και δωρεάν λαχανικά, καλύτερη ψυχολογία, χαρά και μάθηση για τα παιδιά. Τολμήστε το στο μπαλκόνι και στην ταράτσα σας. Εγώ το έκανα και μας έχει δώσει μεγάλη χαρά. Και εκτός από χαρά και κάμποσες φράουλες ως τώρα!" έγραψε η Σία Κοσιώνη κι ανήρτησε μία selfie με… φόντο το μποστάνι με τις φράουλες!