Το μυστικό της Καμίλα: Έτσι κρατάει τον Κάρολο δικό της

Ο έρωτάς τους είναι επικός και κρατάει πάνω από 40 χρόνια. Τι κάνει η Καμίλα και ο Κάρολος είναι απόλυτα δεμένος μαζί της; Τα πράγματα είναι απλά...

to-mustiko-tis-kamila-etsi-krataei-ton-karolo-diko-tis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η περιοδεία στον Καναδά έλαβε τέλος και το αεροπλάνο τροχοδρομεί στη βάση της RAF στο Brize Norton, ώστε να αποβιβάσει τους βασιλικούς επιβάτες του. Δύο αυτοκίνητα περίμεναν στην πίστα. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας μπαίνει στην Aston Martin του και το αυτοκίνητο φεύγει μαζί με τους επιθεωρητές της Αστυνομίας, με προορισμό το σπίτι του  στο Gloucestershire, 30 μίλια απόσταση από εκεί που αποβιβάστηκε. Η σύζυγός του, με τη βοήθεια ενός σοφέρ, μπαίνει στο αυτοκίνητο και οδηγείται σε μία άλλη κατεύθυνση. Όχι, τα άτομα για τα οποία γίνεται λόγος δεν είναι ο Κάρολος και η Νταϊάνα στην όξυνση των σχέσεών τους, αλλά ο Κάρολος και η Καμίλα.

 

Η δούκισσα της Κορνουάλης είχε προορισμό το Ray Mill House στο Wiltshire, που εξακολουθεί να είναι το σπίτι της ακόμα και δέκα χρόνια τον γάμο τους - θα γιορτάσουν τη δέκατη επέτειο τους τον Απρίλιο. Πηγή από το στενό φιλικό περιβάλλον τους λέει: «Η Καμίλα περνάει ακόμα λιγότερο χρόνο στο Highgrove από την εποχή που η Νταϊάνα ήταν  παντρεμένη μαζί του».

Μπορεί ο Κάρολος και η Νταϊάνα να περνούσαν τον περισσότερο χρόνο χωριστά, αλλά αυτό συνέβαινε επειδή δεν άντεχε ο ένας τον άλλον. Ο Κάρολος και η Καμίλα κάνουν το ίδιο, περνάνε πολύ χρόνο χωριστά, σχεδόν όπως όταν εκείνη ήταν απλώς ερωμένη του- γιατί έτσι κάνουν τον γάμο τους να λειτουργεί.  

Ζουν τις χωριστές ζωές τους, «αλλά όταν είναι μαζί περνάνε φανταστικά», λέει στενός φίλος τους και καταλήγει: «Η Καμίλα ξέρει πώς να τον καλμάρει, όταν δεν είναι εκεί, πότε να τον αφήνει στις σκέψεις του, πότε να τον διασκεδάζει, πότε να είναι γλυκιά, πότε να είναι η έμπιστή του και πότε να είναι ερωμένη του. Είναι πολύ έξυπνη και μπορεί να γίνεται κάθε φορά η γυναίκα που χρειάζεται». 

 

Το ωμό χιούμορ της Καμίλα και τα παράξενα αστεία της ήταν εκείνα που τράβηξαν την προσοχή του Κάρολου και ξεκίνησε η επική αγάπη τους, όταν ήταν νέοι, δηλαδή πάνω από 40 χρόνια! Ακόμα και τώρα η Καμίλα τον κρατάει σε εγρήγορση. Οι φίλοι τους περιγράφουν ότι οι  δυο τους μοιράζονται ένα βρώμικο χιούμορ, λέγοντας αστεία για την... ανάγκη των ανθρώπων στην τουαλέτα και πρόστυχα ανέκδοτα. 

Ανώδυνα και χωρίς κανένας να το καταλάβει η Καμίλα έχει μεταμορφωθεί από την «πονηρή γυναίκα», όπως την αποκαλούσε η βασίλισσα Ελισάβετ στη μεγαλειώδη και ευγενική Δούκισσα της Κορνουάλης, με τους πάντες να μην αναρωτιούνται πια για τους τόσους πολλούς  ρόλους που έχει αναλάβει στο πλευρό του Καρόλου. Το να κρατάει σε απόσταση τον Κάρολο, είναι το μεγάλο μυστικό της Καμίλα, που όπως φαίνεται είναι αυτό που τους φέρνει πολύ κοντά. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook