Το παράπονο της Φιλίνη και τα καρφιά στην Μπάρμπα: Γιατί τόσος φθόνος;

Η ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό με τη Βάνα Μπάρμπα και για την απόφασή της να κινηθεί νομικά, ενώ δεν είναι κάτι που συνηθίζει.

to-parapono-tis-filini-kai-ta-karfia-stin-mparmpa-giati-tosos-fthonos
SHARE THIS
0
SHARES

Στην εκπομπή Στην Φωλιά των Κου Κου ήταν καλεσμένη η Ελένη Φιλίνη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό με τη Βάνα Μπάρμπα και για την απόφασή της να κινηθεί νομικά, ενώ δεν είναι κάτι που συνηθίζει.

«Φυσικά έχω κινηθεί νομικά. Και το αστείο είναι ότι εγώ είχα κάνει μια φορά γύρισμα το ’87-’88 στο δικαστήρια. Δεν έχω περάσει έξω από τα δικαστήρια. Μόνο για γύρισμα έχω πάει όλα αυτά τα χρόνια. Και τώρα αναγκάστηκα. Δεν γίνεται όμως. Κάποια στιγμή υπάρχουν όρια. Και πρέπει να υπάρχουν όρια. Με πείραξε η προσβολή, το ψέμα. Στα καλά του καθουμένου. Γιατί τόσος φθόνος; Είναι φθόνος.

 

Όταν εγώ είμαι στον αέρα και σε βρίσω με τον πιο χυδαίο τρόπο και δεν είσαι μπροστά, χωρίς να σε ξέρω… να πω πράγματα όχι άτοπα, παρανοϊκά για σένα και με βλέπει όλη η Ελλάδα και μετά από 10 μέρες σου πω ένα «συγγνώμη». Δεν νομίζω ότι λέει κάτι αυτό. Βρίζουμε τον άλλο, λέμε πράγματα χυδαία και ζητάμε ένα συγγνώμη απλά; Έτσι είναι τα πράγματα; Που φτάσαμε; Που ζούμε τελικά;», ανέφερε συγκεκριμένα η Ελένη Φιλίνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook