Το «σκίσιμο» που θα φέρει νέα βάσανα στη Μίντλετον

Φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη, νέο στιλ στα μαλλιά, φόρεμα που αποκαλύπτει τα πόδια της -ανεπίτρεπτο από το πρωτόκολλο. Η Κέιτ Μίντλετον θα τρελάνει το Παλάτι.

to-skisimo-pou-tha-ferei-nea-basana-stin-mintleton
SHARE THIS
0
SHARES

Τα δημοσιεύματα για τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον οργιάζουν, κι εκείνη αλλάζει look, αγνοεί το πρωτόκολλο και εμφανίζεται υπέρλαμπρη. Η μέλλουσα βασίλισσα, χειροκροτείται για τις αφέλειες που υιοθέτησε ως νέο κούρεμα και συνεχίζει να εμπνέει με τις πρόσφατες εμφανίσεις της.  Ταυτόχρονα όλοι ψάχνουν με το μικροσκόπιο έστω κι ένα μικρό φούσκωμα στην κοιλιά για να γράψουν με πηχυαίους τίτλους «Έρχεται το τρίτο βασιλικό μωρό».  

Η Κέιτ βρέθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο Anna Freud Centre του Βόρειου Λονδίνου, όπου έδωσε πολύ υλικό στους φωτογράφους, αφού εμφανίστηκε όρθια άρα πρόσφερε απλόχερα τη δυνατότητα να σχολιάσουν τα σχετικά με την φημολογούμενη εγκυμοσύνη.  Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όμως, έπεσε σε ατόπημα, όχι στιλιστικό αφού το Black Label Austin φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Ralph Lauren  ήταν άψογο και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Τα προβλήματά της ακούνε πάντα στο όνομα «Βασίλισσα Ελισάβετ». Το σκίσιμο στο φόρεμα και τα γυμνά πόδια είναι εκτός πρωτοκόλλου, κάτι που μισεί η γιαγιά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ.  Εδώ μυρίζεται νέα κόντρα, αφού δεν θα είναι η πρώτη φορά που Ελισάβετ-Μίντλετον θα έχουν προβλήματα. Την προηγούμενη φορά όλα έγιναν για ένα ζευγάρι πλατφόρμες!  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook