Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή

«304 μέρες και αυτός ο μαύρος Σεπτέμβρης συνεχίζεται … Wake Me Up When September Ends». Ένα τραγούδι και πόνος για την απουσία του Αντώνη Βαρδή από τη σύντροφό του.

SHARE THIS
0
SHARES

2 Σεπτεμβρίου, 2014, ξημερώματα. Ο Αντώνης Βαρδής άφησε την τελευταία του πνοή , έχοντας δώσει παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο. Η συντριβή των δικών του ανθρώπων δεδομένη, η συγκίνηση και η θλίψη στο πανελλήνιο μεγάλη.

Η σύντροφός του, η γυναίκα που είχε αφιερώσει τη ζωή της σε εκείνον, η Φιλοθέη δεν έχει περάσει μέρα που να τον ξεχάσει. Μετράει τις μέρες και είναι ξεκάθαρο στην τελευταία ανάρτησή της στο Facebook, που συνοδεύεται από το συγκινητικό τραγούδι του Billie Joe που έχει μία πικρή ιστορία: «304 μέρες και αυτός ο μαύρος Σεπτέμβρης συνεχίζεται … Wake Me Up When September Ends. Η ιστορία του τραγουδιού Wake Me Up When September Ends είναι πως ο Billie Joe έγραψε το τραγούδι για τον πατέρα του, που πέθανε από καρκίνο τον Σεπτέμβρη του 1982. Στην κηδεία, ο Billie Joe έκλαψε, έτρεξε σπίτι και κλειδώθηκε στο δωμάτιο του. Όταν η μητέρα του πήγε σπίτι και χτύπησε την πόρτα του, αυτός της απάντησε: "Ξύπνα με όταν τελειώσει ο Σεπτέμβρης"».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook