Γυρίσματα για το Κάτω Παρτάλι στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη

Ο δήμαρχος Μαραθώνα παραχωρεί τη βίλα του για τις ανάγκες γυρισμάτων της σειράς του Mega, Κάτω Παρτάλι. Τηλεοπτικός «ιδιοκτήτης» ο Ιβάν Σιβιτάιλο

to-spiti-tou-ilia-psinaki-sto-katw-partali
SHARE THIS
0
SHARES

Το σπίτι του Ηλία Ψινάκη στον Μαραθώνα ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τηλεοπτικά συνεργεία, παλιούς και νέους συντελεστές της σειράς του Mega, "Κάτω Παρτάλι".

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, το σπίτι του δημάρχου Μαραθώνα θα έχει το δικό του ρόλο. Θα εμφανιστεί ως το σπίτι ενός πλούσιου γαιοκτήμονα, ο οποίος θα ενταχθεί στη σειρά και θα ερωτευτεί τη Βίβιαν. Στο ρόλο του νέου τηλεοπτικού «ιδιοκτήτη» της βίλας, θα εμφανιστεί ο -εντυπωσιακός- Ιβάν Σβιτάιλο -ο δεύτερος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλές ανατροπές, μυστήριο και έρωτες.

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην Espresso για την απόφασή του να παραχωρήσει χώρους του σπιτιοπυ του για τα γυρίσματα της σειράς. «Το Κάτω Παρτάλι» είναι η μοναδική σειρά που χτύπησε 60άρια στην τηλεθέαση. Τι καλύτερο λοιπόν για την περιοχή μου, τον Μαραθώνα, να διαφημιστεί μέσα από αυτήν; Μέσα από την καρδιά μου έδωσα το σπίτι για γυρίσματα, καθώς είμαι κι εγώ θαυμαστής του σίριαλ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook