
Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 74 ετών.
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφθασαν στην εκκλησία οι συγγενείς της και οι αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι, ανάμεσα στους οποίους η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Πάνος Σόμπολος, η Νατάσα Ράγιου, η Ντέπυ Γκολεμά, η Λόλα Νταϊφά κ.α.

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά καθώς και στην κρατική τηλεόραση.




Η γνωστή δημοσιογράφος άρχισε τη δημοσιογραφία το 1964, από το «Έθνος», κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και μουσική για νέους τότε. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και μάλιστα υπήρξε η πρώτη γυναίκα που είπε δελτίο στην Κρατική τηλεόραση. Στα χρόνια που ακολούθησαν ασχολήθηκε με την τηλεκριτική και ασχολούνταν στις στήλες της με τα νέα προγράμματα της ιδιωτικής τηλεόρασης.





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr