X

Το τελευταίο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Ελλάδα: Στην Ίο με Αργυρό, Νίκα και Σήλια Κριθαριώτη

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο prive summer πάρτι στο σπίτι της Σίλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου στην Ίο με αποκαλυπτική εμφάνιση.

Γράφει: Ευαγγελια Καππα

Η απερχόμενη πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έμεινε μόλις 11 μήνες στη θέση της, ωστόσο έκανε πολύ αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της.

Η πρώην πρέσβης έδωσε το παρών σε όλα τα μεγάλα κοσμικά γεγονότα της Αθήνας και όχι μόνο.

Το πάρτι στην Ίο με επώνυμους καλεσμένους

Ένα από τα τελευταία πάρτι όπου διασκέδασε ήταν τον περασμένο Αύγουστο στην Ίο. Η Γκίλφοϊλ ήταν καλεσμένη της σχεδιάστριας μόδας Σίλιας Κριθαριώτη και του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου στο χλιδάτο σπίτι τους στο πανέμορφο νησί. Ανάμεσα στα πρόσωπα που παρευρέθηκαν στο τραπέζι ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα Νίκα, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Τζον Καγιούλης και γνωστά μοντέλα που συνεργάζονται με τη σχεδιάστρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και άλλοι.

H Κίμπερλι Γκιλφόιλ πήγε στο πάρτι με αρκετά αποκαλυπτική εμφάνιση.

Επίσης, στο πάρτι έδωσαν το παρών γνωστά μοντέλα που συνεργάζονται με τη σχεδιάστρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως και η Ζεϊνέπ Ακντογκάν, από την τουρκική Vogue.

Ήταν ένα υπέροχο prive dinner πάρτι, που κατέληξε σε beach party στην άμμο.

Στα μπουζούκια με τη Μαριάννα Λάτση

Ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ δεν έκρυψε την αδυναμία της στα μπουζούκια και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τα τραγούδια του οποίου διασκέδασε πολλές φορές.

Σε μια από αυτές συνοδευόταν από τη Μαριάννα Λάτση. Οι δυο τους πήγαν μαζί στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Δέσποινας Βανδή στις 12 Δεκεμβρίου 2025.

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της η Μαριάννα Λάτση ήταν λαμπερή, έχοντας επιλέξει ένα μακρυμάνικο mini glamorous φόρεμα με το χαρακτηριστικό μοτίβο του ματιού, το οποίο συνδύασε με ασορτί δαχτυλίδι και μενταγιόν ίδιου σχεδίου.

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, έδωσε το παρών σε όλα τα μεγάλα κοσμικά γεγονότα της Αθήνας, εμφανίστηκε με σούπερ μίνι βελούδινο φόρεμα με κόσμημα στον λαιμό.

Διαβάστε Επίσης