Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου: Πώς Χάρι και Μέγκαν έφτασαν στο να τα χάσουν όλα

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη βασίλισσα Ελισάβετ - Τι χάνoυν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μετά το διαζύγιο με τη βασιλική οικογένεια

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
prince harry EPA

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να "αποδράσουν" από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ενδεχομένως να μην περίμεναν ότι αυτή η απόφαση θα είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν όχι μόνο τη χρηματοδότηση που έπαιρναν, αλλά και όλες τις δραστηριότητές τους που σχετίζονταν με τη βασιλική οικογένεια.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου: Πώς Χάρι και Μέγκαν έφτασαν στο να τα χάσουν όλα

Αν και για πολλούς αυτή η εξέλιξη φαινόταν λογική, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να το αποδεχτεί και καθόλη τη διάρκεια της περιόδου μετά την απομάκρυνση από το παλάτι, δεν σταμάτησαν να ασχολούνται με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις στις οποίες είχαν τη θέση του προστάτη.

Όμως, αυτό δεν ήταν και τόσο λογικό, δεδομένου ότι όταν φεύγεις από κάπου, χάνεις και όλα όσα απορρέουν από αυτό. Έτσι τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν, συνέχισαν να αλληλεπιδρούν με διάφορες οργανώσεις με τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, χωρίς να έχουν καμία επικοινωνία με το παλάτι.

Αυτό προφανώς είναι κάτι που είχε προκαλέσει δυσφορία στο παλάτι, το οποίο έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

MEGHAN MARKLE

O εκβιασμός και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Η δυσφορία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν ήδη μεγάλη, μετά την απόφαση του ζευγαριού να φύγει με αυτόν τον τρόπο από την οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους έγιναν πολλά που δυσαρέστησαν την 94χρονη, η οποία είχε πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί από τα καπρίτσια του Χάρι και της Μέγκαν.

ελισαβετ

Υπήρξε όμως και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αυτή η σταγόνα έπεσε τις τελευταίες ημέρες, όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη του, χωρίς να έχει ενημερώσει το παλάτι, αλλά και το χειρότερο, ανακοινώνοντας ότι θα μιλήσουν για όλα στην Όπρα Γουΐνφρεϊ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η σιδηρά κυρία που βρίσκεται στον θρόνο της Αγγλίας από 26 ετών και έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά θέματα, έδειξε ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ανακοίνωσε, λοιπόν, στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ ότι η περίοδος χάριτος έλαβε τέλος και ότι αν εκείνοι νομίζουν ότι θα μπορούν να την εκβιάζουν, εκείνη μπορεί να απαντήσει κατάλληλα. Όπως και το έκανε στερώντας τους τα πάντα, κάτι που πονάει περισσότερο τον πρίγκιπα Χάρι που χάνει όλες τις δραστηριότητές του, τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς με τους οποίους έχει χτίσει ισχυρούς δεσμούς όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, είναι λογικό ότι εφόσον δεν είναι πλέον μέλος της οικογένειας, μετά από δική του απόφαση, όλα αυτά θα περάσουν σε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

prince harry

Η βόμβα από το παλάτι που ταρακούνησε τον Χάρι και τη Μέγκαν

To διαζύγιο της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή 19-02-2021 με τη σφραγίδα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν Μάρκλ επιβεβαίωσαν στη βασίλισσα Ελισάβετ ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, δήλωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνομιλίες μεταξύ του Δούκα του Σάσεξ και των μελών της Βασιλικής Οικογένειας. Και από την πλευρά της η βασίλισσα τους αφαίρεσε όλες τις δραστηριότητες και τις τιμητικές υποχρεώσεις που τους είχαν ανατεθεί ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία θα διανεμηθούν σε άλλα μέλη της οικογένειας.

harry meghan

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δήλωσε:

"Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιβεβαίωσαν στην Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.

"Μετά από συνομιλίες με τον Δούκα, η Βασίλισσα τους ενημέρωσε ότι δεδομένου ότι απομακρύνθηκαν από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνοδεύουν τα ενεργά μέλη της.

"Οι τιμητικές στρατιωτικές υποχρεώσεις και οι βασιλικές προστασίες του Δούκα και της Δούκισσας θα επιστραφούν στην Αυτού Μεγαλειότητα, προτού αναδιανεμηθούν μεταξύ των εργαζομένων μελών της Βασιλικής Οικογένειας.

"Αν και όλοι λυπούνται για την απόφασή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα παραμένουν πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας".

QUEEN ELIZABETH

Δυσαρεστημένοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

O Xάρι και η Μέγκαν από την άλλη, οι οποίοι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και έφεραν τη βασίλισσα σε δύσκολη θέση, ανακοινώνοντας ότι θα δώσουν συνέντευξη στην Όπρα Γουΐνφρεϊ, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για αυτή την εξέλιξη.

Εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δήλωσε:

"Όπως αποδεικνύεται από τη δουλειά τους κατά το παρελθόν έτος, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παραμένουν αφοσιωμένοι στο καθήκον και την υπηρεσία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο και έχουν προσφέρει τη συνεχή υποστήριξή τους τις οργανώσεις που έχουν εκπροσωπήσει ανεξάρτητα από τον επίσημο ρόλο τους. Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή σε υπηρεσία. Η υπηρεσία είναι καθολική. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 24 Σεπ 2021 | 07:38

Χάρι - Μέγκαν: Το βλέμμα απόλυτης αγάπης μπροστά στις κάμερες και η ατυχία τους

Η πρώτη μέρα του Χάρι και της Μέγκαν στη Νέα Υόρκη χαρακτηρίστηκε από μια μικρή ατυχία.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 23 Σεπ 2021 | 21:35

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στο μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν το σημείο, όπου βρισκόταν το World Trade Center, τους Δίδυμους Πύργους

23 Σεπ 2021 | 17:20
IT'S A GIRL! 20 Σεπ 2021 | 15:15

Royal baby boom: Γέννησε η πριγκίπισσα Βεατρίκη - Η ανακοίνωση του παλατιού

Το πρώτο της παιδί έφερε στη ζωή η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ 20 Σεπ 2021 | 07:18

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η πάθηση από την οποία πάσχει - Τι θα συμβεί αν την κληρονομήσουν τα παιδιά της

Η κληρονομική πάθηση της Μέγκαν Μαρκλ την οποία παρατήρησαν οι ειδικοί, ενώ ήταν έγκυος στον Άρτσι. Τι πρέπει να κάνουν ο Άρτσι και η Λίλιμπετ σε περίπτωση που την κληρονομήσουν.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 17 Σεπ 2021 | 15:22

Πρίγκιπας Χάρι: Το μήνυμα του Γουίλιαμ και της Κέιτ που αποκαλύπτει τις ψυχρές σχέσεις τους

Ψυχρότητα και απόσταση φανέρωνε το μήνυμα που έστειλε ο Γουίλιαμ στον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι.

"ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ" 16 Σεπ 2021 | 22:41

Στις "υπηρεσίες" της βασίλισσας Ελισάβετ η Ναόμι Κάμπελ: Νέα πρέσβειρα στη θέση της Μέγκαν και του Χάρι

Πρέσβειρα για τη φιλανθρωπική οργάνωση Queen's Commonwealth Trust - Συμβολική κίνηση για τα 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 16 Σεπ 2021 | 07:23

Είδωλα με υπερβολικό ρετούς η Μέγκαν και ο Χάρι: Η διάκριση από το Time και η φωτογράφηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Η φωτογράφηση των Μέγκαν και Χάρι με άψογο φθινοπωρινό στιλ, το εκπληκτικό λευκό jumpsuit της δούκισσας και η αρνητική κριτική για το υπερβολικό ρετούς.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ 10 Σεπ 2021 | 13:48

"Είναι πολύ στεναχωρημένη με τον χωρισμό της η Δέσποινα Βανδή, ήταν πολύ δύσκολο"

"Μου είχε πει ότι θα βγει η ανακοίνωση του χωρισμού. Είναι στενοχωρημένη" αποκαλύπτει στενός συνεργάτης της Δέσποινας Βανδή.

ΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΕ 10 Σεπ 2021 | 07:28

Λίλιμπετ Νταϊάνα: Η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν και επίσημα στη σειρά διαδοχής - Γιατί καθυστέρησε η αναγνώρισή της

Η σειρά διαδοχής της Λίλιμπετ Νταϊάνα, ο γαλαζοαίματος που εκτόπισε από τη θέση του και η λαϊκή απαίτηση για μια φωτογραφία της.

07 Σεπ 2021 | 11:20

Χάρι εναντίον Γουίλιαμ: Τελικά, ποιος από τους δύο πρίγκιπες είναι πιο πλούσιος;

Κάποια από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας βρίσκονται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ποιο από τα δύο αδέρφια κατέχει πιο υψηλή θέση;

«ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΖΩΝΤΟΧΗΡΑΣ…» 06 Σεπ 2021 | 16:20
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ 05 Σεπ 2021 | 12:18

Χάρι και Μέγκαν: Γιατί ζητούν συνάντηση με την Ελισάβετ - Η πρόταση που "σοκάρει" το Παλάτι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν ζητήσει μια "συνάντηση κορυφής" με τη βασίλισσα Ελισάβετ - Τι θα της προτείνουν