Τραϊάνα Ανανία-Κυριάκος Παπαδόπουλος: Δημόσιος "πόλεμος" με σκληρά λόγια

Το μακροσκελές σκληρό κείμενο για παρενοχλήσεις από την ηθοποιό και η απάντηση του ποδοσφαιριστή.

traiana-anania-kuriakos-papadopoulosksespase-polemos-me-sklira-logia
SHARE THIS
0
SHARES

Όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα που έλαβε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία από τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο στα direct του Instagram. Η ηθοποιός αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει και να εκθέσει με σκληρά λόγια την ενόχλησή της. Με ένα μακροσκελές κείμενό της στο προφίλ της στο Facebook εξήγησε γιατί το έκανε, τι την εξόργισε και αναφέρθηκε σε όλη την πορεία της ζωής της, τις παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί, τα σεξιστικά σχόλια που ακούει καθημερινά, τις ανάρμοστες φωτογραφίες που της στέλνουν. 

Το μήνυμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου προς την Τραϊάνα Ανανία που το δημοσιοποίησε και η υπόλοιπη συζήτηση ανάμεσά τους:

 

 

 

Αμέσως μετά η ηθοποιός δημοσίευσε το κείμενο στο προφίλ της στο facebook. "Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω.Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο.Θέλω και Ελπίζω στην εξέλιξη", έγραψε ανάμεσα στα υπόλοιπα το μεγάλο κείμενο-ανάρτηση.

Δείτε όσα έγραψε:

 

Η απάντηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Μέσω της εκπομπής “Τι λέει” δήλωσε: «Έχω πέσει από τα σύννεφα. Έστειλα απλά μια καλημέρα τι κάνεις… Και αυτή άρχισε να μου τη λέει και δημοσιοποίησε τη συνομιλία χωρίς εγώ να έχω καμία κακή διάθεση και πρόθεση απέναντί της. Δεν ήξερα καν ποια είναι και απορώ γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση μια καλημέρα».

Ο πόλεμος άρχισε. Να δούμε τη συνέχεια.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook