X

Τρυφερά φιλιά Λυκουρέζου-Καλογρίδη - Ο χορός με τη Μαρία Ελένη

Παρέα με την κόρη του ποινικολόγου ταξίδεψαν στη Μύκονο Λυκουρέζος-Καλογρίδη. Φιλιά και αγκαλές, χοροί και ξέγνοιαστες στιγμές.

Γράφει: TheToc team

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη απέδρασαν στη Μύκονο την Πρωτομαγιά και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές. Στην παρέα τους ο στενός φίλος της ηθοοιού, Νίκο Κοκλώνης αλλά και η κόρη του ποινικολόγου και της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η κάμερα του Mykonos Live tv κατέγραψε ττις στιγμές της παρέας την ώρα που έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο του νησιού και "συνέλαβε" τα τρυφερά τετ α τετ Λυκουρέζου-Καλογρίδη και το φιλί που αντάλλαξε το ζευγάρι.

Στην εκπομπή Happy Day πρόβαλλαν τα πλάνα που φαίνεται η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να χορεύει αγκαλιά με την Νατάσα Καλογρίδη.

Δείτε το βίντεο: