Τσακίζει κόκκαλα ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ: Θέλει να με δει νεκρό

Νέες, βαριές κατηγορίες κατά του Χάρι και της Μέγκαν από τον πατέρα της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Αν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι πίστευαν ότι με την απόφασή τους να μετακομίσουν στον Καναδά θα ησύχαζαν και θα ζούσαν μια φυσιολογική ζωή ως οικογένεια, προφανώς έχουν κάνει μεγάλο λάθος.

Οι δυο τους έχουν πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσουν αφού τους 20 μήνες που έζησαν στο παλάτι, έδωσαν τροφή στα σκανδαλοθηρικά έντυπα της Βρετανίας προσπαθώντας να αλλάξουν τους κανόνες του παλατιού. 

Τσακίζει κόκκαλα ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ: Θέλει να με δει νεκρό
REUTERS

Και οι κακές σχέσεις της Μέγκαν με την οικογένειά της τα έκαναν όλα χειρότερα, αφού η αδελφή της και ο πατέρας της είναι πολύ δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά της. 

Και η σαπουνόπερα συνεχίζεται σήμερα, αφού μετά την αδελφή της που μίλησε με πολύ άσχημα για εκείνη, τον λόγο πήρε ο πατέρας της, κατηγορώντας την ότι θα πάει να τον δει μόνο νεκρό. 

O Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψε σήμερα ότι δεν πιστεύει ότι η κόρη του θα τον δει ξανά μέχρι να μπει στο φέρετρο, όπως είπε ο ίδιος. 

«Η Μέγκαν μου χρωστάει, είναι καιρός να κοιτάξει τον πατέρα της» πρόσθεσε. 

 

Σε μια συνέντευξη 90 λεπτών που θα προβληθεί απόψε, ο Τόμας Μαρκλ κατηγορεί επίσης τον Πρίγκιπα Χάρι ότι ενεργεί σαν ένα «ευαίσθητο» 12χρονο αγόρι και δεσμεύτηκε να καταθέσει κατά του ζευγαριού στο δικαστήριο, λέγοντας: «Εγώ θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

Κατηγορώντας την κόρη του και τον γαμπρό του που έχουν πει «άσχημα πράγματα» γι 'αυτόν, είπε:

«Δεν με νοιάζει. Σε αυτό το σημείο, μου χρωστάνε. Το παλάτι μου χρωστάει. Ο Χάρι μου χρωστάει. Πρέπει να ανταμειφθώ για όσα έχω περάσει. Η κόρη μου μου είπε ότι όταν μεγαλώσω θα με φροντίσει. Είμαι αρκετά μεγάλος τώρα, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τον μπαμπά».

Στην συνέντευξη, ο Μαρκλ αποκαλύπτει επίσης λεπτομέρειες της τελευταίας του τηλεφωνικής κλήσης με τους Σάσεξ την παραμονή του γάμου τους το 2018, όταν φωτογραφήθηκε για παπαράτσι φωτογράφο, μια απόφαση που λέει ότι θα τον στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής του. 

Είπε: «Ο Χάρι μου είπε:' αν με είχες ακούσει, αυτό δεν θα σου είχε συμβεί». Του απάντησα «είναι πάρα πολύ κακό ότι δεν πεθαίνω γιατί τότε θα μπορούσατε να προσποιηθείτε ότι είστε λυπημένοι» και τους έκλεισα». 

Προσθέτει ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί τους από τότε, ούτε έχει δει το εγγόνι του παρά την αποστολή κειμένων και επιστολών, και τονίζει:

«Δεν νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θέλουν να με δουν ή να μου μιλήσουν. Η επόμενη φορά που θα με δουν θα είναι όταν θα είμαι στο φέρετρο».