Τσιμιτσέλης: Αυτός είναι ο λόγος που βγάλαμε ανακοίνωση για το διαζύγιο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη, εξηγώντας γιατί αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο.

tsimitselis-autos-einai-o-logos-pou-bgalame-anakoinwsi-gia-to-diazugio
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη, πώς πήραν την απόφαση να το ανακοινώσουν και τι συνέβη και αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

 

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι κάτι σε σχέση με μένα και τη Βάσω που είναι εντελώς κόντρα σε μας. Αλλά σκεφτήκαμε από κοινού να το εκθέσουμε με αυτό τον τρόπο για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το παιδί, και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε τσακωμός. Και θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορούμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν…

Επείγει να υπάρχει μια ηρεμία, και δεν είναι η δικιά μου ηρεμία, αλλά για το παιδί. Είναι κάτι ύψιστο για μένα… Ήταν κάτι που ήταν κόντρα σε εμάς αλλά ήταν θετικό… Υπήρχαν δύο επιλογές ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα το αφήναμε κρυφό και να πλανάται μία παραφιλολογία στον αέρα και δεν είχε κανένα νόημα γιατί δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα κιόλας. Θέλαμε να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό το επάγγελμα έχει πολλά καλά, αλλά και κάποια κακά, πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες και σε όλα»! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook