X

Τσουβέλας για τα σχόλια κατά της συντρόφου του: Πήρα τα μέτρα μου, δε χρειάζεται να είναι ανεκτική στην τοξικότητα

"Δεν είναι ανάγκη άνθρωποι που είναι δίπλα μας να είναι ανεκτικοί σε τοξικότητα", είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Γράφει: TheToc team

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έδωσε το "παρών" στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Κατερίνας Λιόλιου, το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιουνίου, και μίλησε τόσο για τη σχέση του με την Ευαγγελία Καρύδη όσο και για τα σχόλια που ακολούθησαν την πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνισή τους.

"Ο έρωτας δεν κρατάει τόσα χρόνια που ‘μαι εγώ, αλλά μένει η αγάπη. Δεν έχω στεναχωρηθεί με αυτά που έγιναν. Εγώ πήρα απλά τα μέτρα μου, γιατί δεν είναι ανάγκη άνθρωποι που είναι δίπλα μας, επειδή εμείς μπορεί να είμαστε αυτή την περίοδο στα φώτα της δημοσιότητας, να είναι υποχρεωμένοι να είναι ανεκτικοί σε τοξικότητα και χυδαία σχόλια", είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

"Εγώ δεν δέχομαι το γεγονός "είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα το δεχτείς”. Όλοι εμείς εδώ κάνουμε μια δουλειά και είμαστε όλοι δημόσια πρόσωπα εν δυνάμει. Δηλαδή τώρα να έρθω εγώ κάτω απ’ το δικό σου σπίτι και να λέω "η γιαγιά σου είναι άσχημη, η μάνα σου…”. Δεν είναι ωραία όλα αυτά και γι’ αυτό έλαβα τα μέτρα μου για να πάνε τα πράγματα όπως πρέπει", πρόσθεσε.

Στη συνέχεια στάθηκε στη σύντροφό του, επισημαίνοντας πως μια σχέση βασίζεται στην ισότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό. "Δεν είμαι εγώ μόνο σύντροφός της, είναι και το αντίθετο. Είναι και εκείνη δική μου σύντροφος. Πάντα μιλάμε με τους ανθρώπους από την ίδια αφετηρία, γιατί μόνο τότε έχουν όλα νόημα. Να μην τα βλέπουμε λίγο προσωποκεντρικά επειδή εμείς μπορεί αυτή την περίοδο να είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο του γάμου, λέγοντας: "Ως παπαδοπαίδι, είμαι υπέρ του γάμου. Είμαι υπέρ, δύο άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι με τον τρόπο που θέλουν αυτοί".

Διαβάστε Επίσης

Η πορεία της Ευαγγελίας Καρύδη

Η Ευαγγελία Καρύδη έχει χαράξει τη δική της διαδρομή στον χώρο της γλυπτικής, με έργα που έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις και πολιτιστικές διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Γεννημένη στην Κέρκυρα το 1972, ήρθε από νωρίς σε επαφή με την τέχνη και τον πολιτισμό, στοιχεία που επηρέασαν καθοριστικά τη μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία. Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της δημιουργικής της ταυτότητας έπαιξαν και οι σπουδές της στο Παρίσι, στην Ακαδημία Julian, όπου εμβάθυνε στις τεχνικές της γλυπτικής και ανέπτυξε το προσωπικό της καλλιτεχνικό ύφος.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τη σύντροφό του, μιλώντας κατά καιρούς με ιδιαίτερη εκτίμηση τόσο για την επαγγελματική της πορεία όσο και για τον χαρακτήρα της.

Διαβάστε Επίσης