Η Τζένη Καζάκου είναι ερωτευμένη και πρόσφατα ανάρτησε την πρώτη της φωτογραφία με τον σύντροφό της. Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, φαίνεται χαμογελαστή στην αγκαλιά του συντρόφου της, που ονομάζεται Ανδριανός Τριανταφύλλου και εργάζεται ως σεφ.
Σε νέα της ανάρτηση, η Τζένη Καζάκου χαλαρώνει στο σπίτι του συντρόφου της. Ο Ανδριανός την έβγαλε μία φωτογραφία όπου η 25χρονη ηθοποιός δίνει ένα τρυφερό φιλί στο σκυλάκι του. H κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται το cozy σαλόνι του συντρόφου της. Στη συνέχεια, το ζευγάρι είχε ένα δείπνο σε ιταλικό εστιατόριο.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πέρυσι στο Missbloom.gr και στη Γεωργία Παπαδημητρίου, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι ακόμη έμενε με τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη. "Πλέον είναι μία χαρά η συμβίωσή μας. Στην εφηβεία είχαμε κάποια θεματάκια...Ναι, δεν ήθελα να μου μιλάει κανείς. Ήταν ένα στάδιο που έπρεπε να το περάσω. Και τώρα ακόμα αν δεν είμαι καλά, της το λέω της μαμάς. Της λέω: ''Δεν είμαι καλά, μην μου μιλήσεις για λίγο''. Και το καταλαβαίνει. Με κοιτάει και μου λέει εντάξει θα τα πούμε σε λίγο. Αλλά και εγώ σέβομαι τα δικά της όρια", είχε δηλώσει.
Στην ερώτηση για το αν σκεφτόταν να ζήσει σε δικό της σπίτι είχε πει: "''Ναι, απλά ακόμα οικονομικά δεν μπορώ να το στηρίξω ακόμα αυτό. Αλλά κάποια στιγμή θα γίνει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr