Μπορεί ο καιρός να είναι κακός και να μην επιτρέπει τις ανέμελες βόλτες, όμως η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχασε την ευκαρία να απολαύσει τις ομορφιές της Αθήνας, έστω και μια βροχερή μέρα όπως η σημερινή.
Έτσι, σήμερα Τρίτη έκανε μια βόλτα στην Ακρόπολη και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τον Παρθενώνα.
Η αγάπη της πρώην παρουσιάστριας για την Αθήνα και το μεγαλείο της είναι γνωστή και όποτε βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο, δεν διστάζει να κάνει μία βόλτα και να θαυμάσει από κοντά το λαμπρότερο δημιούργημα της αθηναϊκής δημοκρατίας.
![Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στην Ακρόπολη μέσα στη βροχή [Εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/67/679f949c3784440fbea13ae532948d83.jpg?v=1&maxwidth=650&)

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας "έπιασαν" τον Μάη αγκαλιά [Εικόνα]
Την Πρωτομαγιά ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού για την Πρωτομαγιά.
Ο υπουργός Τουρισμού στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται να έχει "χαθεί" στην αγκαλιά του.
"Καλή Πρωτομαγιά σε όλες και σε όλους από τη βροχερή σήμερα Αθήνα μας!", έγραψε στο μήνυμά του ο Βασίλης Κικίλιας συνοδεύοντας την υπέροχη φωτογραφία τους.

Οι δυο τους αγαπούν μέσω των αναρτήσεών τους να μοιράζονται τρυφερές οικογενειακές τους στιγμές.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στην Ακρόπολη μέσα στη βροχή [Εικόνες] - εικόνα 3](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/a3/a371d4568fe843e894e1e25fa0706725.jpg?anchor=topcenter)
![Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στην Ακρόπολη μέσα στη βροχή [Εικόνες] - εικόνα 5](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/a4/a4b99c007c124a9cad8956248f749b4b.png?anchor=topcenter)