Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας όπως είναι λογικό, περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο ο γιος τους που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.
Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο θα αποκτήσει το τέταρτο παιδί της, και δεύτερο γιο της, αφού έχει ήδη δύο κόρες και έναν γιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Η Τζένη Μπαλατσινού διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, και παραμένει δραστήρια στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς της.
Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή "Happy Day” παρουσίασε ένα βίντεο με τη νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας από την έξοδό της στο κέντρο της Αθήνας.
Φορώντας ένα μαύρο παντελόνι, ένα λευκό t-shirt, μια ζακέτα και φυσικά τη μάσκα προστασίας της για τον κορονοϊό, η Τζένη Μπαλατσινού έκανε τη βόλτα της στο Σύνταγμα.
Δείτε την εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο: