Τζέσικα Μπιλ: Δεν πιστεύω ότι ο Τζάστιν Τιμπερλέικ με απάτησε

Ο «άπιστος» Τιμπερλέικ ζήτησε δημοσίως συγγνώμη που έφερε σε δύσκολη θέση την οικογένειά του.

tzesika-mpil-den-pisteuw-oti-o-tzastin-timperleik-me-apatise
SHARE THIS
0
SHARES

Λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις ότι o Τζάστιν Τίμπερλεϊκ εμφανίστηκε με άλλη γυναίκα και ο γάμος τους κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα η Τζέσικα Μπιλ δήλωσε ότι εμπιστεύεται τον σύζυγό της και πιστεύει ότι δεν την εξαπατούσε με την συντροφιά του «Πάλμερ» Αλίσα Γουέινγραϊτ. Ο Τζάστιν είχε πιεί πολύ εκείνο το βράδυ αλλά δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι κακό, ή με απάτησε δήλωσε η Μπιλ σε φίλους της, ενώ ο ίδιος ο Τιμπερλέικ έκανε δημόσια δήλωση από τον προσωπικό του λογαριασμό ζητώντας συγγνώμη που έφερε σε δύσκολη θέση την οικογένειά του. Το ζευγάρι όπως λένε οι φίλοι τους θα «δουλέψει αυτή την άβολη στιγμή» που τους έφερε σε πρώτο πλάνο της δημοσιότητας για λόγους που δεν τους είναι καθόλου επιθυμητοί. 

Ένας μεγάλος έρωτας χαμηλού προφίλ

Η Τζέσικα και ο Τζάστιν ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2007 και παντρεύτηκαν το 2012 ενώ πριν από 2 χρόνια απέκτησαν το γιο τους. Για τον ευτυχισμένο γάμο τους μιλώντας έχει πει: «Έχουμε κοινό ηθικό κώδικα αξιών. Πιστεύουμε στην αφοσίωση και στην ειλικρίνεια. Μας αρέσει να περνάμε καλά και έχουμε πολλά κοινά στη διασκέδαση. Επιπλέον, όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, είμαστε και οι δύο άνθρωποι της καριέρας. Σε μια σχέση πρέπει να είσαι και λίγο εγωιστής. Το καταλαβαίνω αυτό και στους συνομήλικούς μου -την πίστη και την αφοσίωση στην καριέρα- και αν μπορείς να βρεις κάποιον που μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εσένα είναι σαν να κερδίζεις το τζακ-ποτ!». 

Τώρα, η 37χρονη ηθοποιός και μητέρα θέλει να δώσει μια ευκαιρία στο γάμο της και να μην αφήσει μια άτυχη στιγμή να γίνει εμπόδιο στην κοινή τους ζωή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook