Τζον Τραβόλτα: Ο γκέι σύντροφός του θα τα γράψει όλα!

Την παθιασμένη ερωτική ιστορία που έζησε ο Τραβόλτα με τον Ντάγκλας Γκοτέρμπα θα την πληρώσει ακριβά. Ο πιλότος πηρε άδεια να μιλήσει και να τα γράψει όλα.

tzon-trabolta-o-gkei-suntrofos-tou-tha-ta-grapsei-ola
|
SHARE THIS
0
SHARES

Την πολυσυζητημένη άδεια που ζητούσε διακαώς, εξασφάλισε ο 64χρονος πιλότος Ντάγκλας Γκοτέρμπα, ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον Τζον Τραβόλτα. Δικαστήριο της Καλιφόρνια, πριν από λίγες μέρες έκρινε ότι ο Γκοτέρμπα μπορεί να μιλαέι ανοιχτά για όσα έχει ζήσει με τον ηθοποιό.

Ο 64χρονος πιλότος, Ντάγκλας Γκοτέρμπα
Ο 64χρονος πιλότος, Ντάγκλας Γκοτέρμπα

Οι δικηγόροι του 60χρονου πια Τραβόλτα κατέλαβαν κάθε δυνατή προσπάθεια γαι να μη συμβεί αυτό, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ένας από τους βασικούς λόγους που κατέθεσαν στο διακστήριο, σύμφωνα με τον οποίο ο 64χρονος πιλότος δεν μπορεί να μιλάει για τη σχέση που διατηρούσε και τις λεπτομέρειές της με τον σταρ, ήταν το ιδιωτικό έγγραφο που έχει υπογράψει και τον δεσμεύει στο να μην προχωράει σε τέτοιου είδους αποκαλύψεις.  

Ο δικηγόρος του Τζον Τραβόλτα, Μάρτι Σίνγκερ, είπε στο δικαστήριο ότι είναι λάθος που τον δικαίωσε και του επέτρεψε να μιλάει για αυτή τη σχέση. Μάλιστα, δήλωσε ότι δεν σταματάει τίποτα σε αυτό το δικαστήριο και η υπόθεση θα έχει συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. 

Η γνωριμία Τραβόλτα-Γκοτέρμπα

Το 2012 ήταν η χρονιά που ο Ντάγκλας Γκοτέρμοα μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό National Enquirer γαι τη ρομαντική, μυστική του σχέση με τον Τζον Τραβόλτα. Τότε είχε αποκαλύψει ότι ήταν μαζί για έξι ολόκληρα χρόνια και ταυτόχορνα έδωσε πολλές πικάντικες λεπτομέρειες.  

Οι δυο άντρες την εποχή που, σύμφωνα με τον Γκοτέρμπα, ήταν ζευγάρι
Οι δυο άντρες την εποχή που, σύμφωνα με τον Γκοτέρμπα, ήταν ζευγάρι

Σύμφωνα με όσα έχει πει ο πιλότος, γνωρίστηκε με τον ηθοποιό τον Φεβρουάριο του 1981, την εποχή πουαπευθύνθηκε στον ηθοποιό, ζητώντας του δουλειά ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία «Alto», ιδιοκτησίας του ηθοποιού. Ο Γκοτέρμπα προσελήφθη και η σχέση τους έγινε πολύ φιλική. Μετά από 7 μήνες συνεργασίας οι δυο τους πέταξαν για το Μοντερέι της Καλιφόρνια και έμειναν για λίγες μέρες στο «Highlands Resort». Ο Τραβόλτα έγινε πολύ τρυφερός μαζί του, μέχρι του σημείου να διοργανώσει ένα εξαιρετικά ρομαντικό δείπνο για τους δυο τους, όπου κατανάλωσαν πολύ κόκκινο κρασί Merlot και το φλερτ κυριαρχούσε. Ακολούθησε μασάζ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από τον Τραβόλτα στον Γκοτέρμπα και η συνέχεια είανι αυστηρώς ακατάλληλη!

Οι διηγήσεις, όμως, δεν έμειναν εκεί. Ο πιλότος περιέγραψε τη συμπεριφορά του ερωτευμένου μαζί  του ηθοποιού, λέγοντας ότι τον αιφνιδίαζε, έψαχνε τα πράγματά του, το σπίτι του και ό,τι άλλο περιείχε προσωπικά αντικείμενα γιατί πίστευε ότι τον απατούσε. Η σχέσεη τους ήταν γεμάτη πάθος και έκαναν πολλά ταξίδια με προορισμούς ιδανικούς για...  ερωτευμένους. Χαβάη, Κ¨ενυα και Άμστερνταμ ήταν μερικοί από τους προορισμούς που ταξίδεψαν μαζί, αλλά πάντα με κάποια γυναίκα να τους συνοδεύει ώστε να καλύπτονται από τα κουτσομπολιά. 

Ο χωρισμός τους ήρθε το 1986, λόγω παράφορης ζήλιας, εντάσεων και καβγάδων και ένα χρόνο αργότερα ο Γκοτέρμπα απολύθηκε μέσω μια ανυπόγραφης επιστολής, που όμως, όπως λέει δεν περιείχε καμία δέσμευση σχετικά με το ότι πρέπει να κρύψει τη σχέση τους. τη χρονιά της απόλυσής του, το 1987, ο Τραβόλτα παντρεύτηκε με την Κέλι Πρέστον και απέκτησε αργότερα τρία παιδιά μαζί της.

 

Η κατάληξη, όπως λέγεται είναι ότι ο Ντάγκλας Γκοτέρμπα μέχρι να συνεχιστεί και να τελειώσει δικαστικά η υπόεθεση θα έχει ήδη γράψει το καυτό βιβλίο, χρησιμοποιώντας τις σημειώσεις από το ημερολόγιό του όπου κατέγραφε την κάθε μέρα τους με όλες τις λεπτομέρειες. 
 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook