X

Τζώνη Θεοδωρίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό-Πέθανε η αγαπημένη του μητέρα

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο Τζώνης Θεοδωρίδης αποχαιρετά την πολυαγαπημένη μητέρα του.

Γράφει: TheToc team

Δύσκολες ώρες περνά ο αγαπημένος ηθοποιός Τζώνης Θεοδωρίδης. Η αγαπημένη του μητέρα δεν είναι πια στη ζωή.

Για τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της πολυαγαπημένης τους μάνας ενημέρωσε ο ίδιος ο Τζώνης Θεοδωρίδης, με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Διαβάστε Επίσης

Ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του δημοσιεύοντας τους στίχους από το αγαπημένο τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου "Γερνάω Μαμά”, ενώ η συγκινητική δημοσίευση συνοδεύεται και από την ανάρτηση μιας φωτογραφίας της μάνας του.

"Και φτάσαμε εκεί που κανένας δεν ήθελε… αλλά να μην είμαι εγωιστής καλύτερα έτσι… ε; Τι λες κι εσύ;” γράφει με συγκίνηση ο Τζώνης Θεοδωρίδης, αποχαιρετώντας τη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης

"Τα ρούχα που δεν έμαθα να πλένω, τα βάζω στη σακούλα και σ’ τα φέρνω. Ρωτάς για την καριέρα μου, τη νύχτα και τη μέρα μου, κι εγώ να σου μιλάω καταφέρνω. Και σκέφτομαι που πίνω κόκα κόλα για να `ναι πάντα ίδια αλλάζουν όλα. Κι ανοίγω το ψυγείο σου, το "έλα” και το "αντίο” σου ζητούσα στη ζωή μου πάνω απ’ όλα. Μαμά, πεινάω, μαμά, φοβάμαι, μαμά, γερνάω, μαμά. Και τρέμω να ‘μαι αυτό που χρόνια ανησυχείς: ωραία, νέα κι ατυχής. Τα χρόνια που μεγάλωνες για μένα να ξέρεις πως σου τα ‘χω φυλαγμένα. Και τέλειωσα με άριστα αλλά δεν έχω ευχάριστα, όλα στον κόσμο είναι γραμμένα. Τριάντα καλοκαίρια και χειμώνες τις άγριες σού φέρνω ανεμώνες. Και κοίτα, ένα μυστήριο του κόσμου το κριτήριο πως μοιάζουμε μου λέει σαν δυο σταγόνες. Μαμά, πεινάω, μαμά, φοβάμαι, μαμά, γερνάω, μαμά. Και τρέμω να `μαι αυτό που χρόνια ανησυχείς: ωραία, νέα κι ατυχή" γράφει ο γνωστός ηθοποιός για τον θάνατο της μητέρας του.

Δείτε την ανάρτηση του Τζώνη Θεωδορίδη: