Τζόυς Ευείδη: Νόμιζα ότι θα πεθάνω, με έσωσε ο Χάρης Ρώμας

Η ηθοποιός είχε ένα αυτοάνοσο δερματικό πρόβλημα που προέκυψε από στρες.

tzous-eueidi-nomiza-oti-tha-pethanw-me-eswse-o-xaris-rwmas
SHARE THIS
0
SHARES

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή dot.

Η ηθοποιός θυμήθηκε πως στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» είχε ένα αυτοάνοσο δερματικό πρόβλημα που προέκυψε από στρες. 

«Το 2003, στα πρώτα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς, ήμουν τούμπανο, πρησμένη. Είχα τότε ένα θέμα με τον καλό μου και μου έκανε πάρα πολύ καιρό μούτρα. Και είχα τέτοια πίεση γιατί δούλευα και σαν το σκυλί μέρα και νύχτα και μου είχε βγει ένα δερματικό, φρικτό. Του τρελού το δερματικό, ξαφνικά εκεί που καθόμουν, ήταν σαν να παίρνεις καυτό τσάι και να μου το πετάς στη μούρη. Και γινόταν η μούρη μου κόκκινη κι έκαιγε. Το ένα μάγουλο ή το μπούτι μου ή η γάμπα μου, εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο. Το αίσθημα ήταν σαν να μου πετάς καυτό νερό, τρελό τσούξιμο», είπε η Τζόυς Ευείδη.

«Ήταν αυτοάνοσο δερματικό που προέκυψε από το στρες. Έτρεχα σε δερματολόγους, είχα μπλέξει με έναν και με κατέστρεψε γιατί με “πλάκωσε” στις κορτιζόνες κι έγινε τούμπανο. Νόμιζα θα πεθάνω, ταχυκαρδίες, ξυπνούσα κι έλεγα “δεν θα ζήσω, δεν θα ζήσω”. Ο Χάρης Ρώμας με έσωσε. Πήγα σε ομοιοπαθητικό και σώθηκα. Πέρασα, όμως, ένα σαββατοκύριακο, πώς δεν πήγα στο Δρομοκαΐτειο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Φωτο: NDPphoto

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook