Ύμνος στην πραγματική ομορφιά

Η διαφορετικότητα και η εσωτερική ομορφιά υμνείται από τον Τζον Λέτζεντ στο «You & I».Δεν θα μπορέσεις να συγκρατήσεις τα δάκρυά σου γιατί λέει την αλήθεια.

|
SHARE THIS
0
SHARES

«Αν ο καθρέφτης σου δεν στο δίνει να το καταλάβεις ξεκαθάρισέ του το εσύ
Από όλα τα κορίτσια, εσύ είσαι το ένα και μοναδικό και κανένα άλλο δεν υπάρχει σε όλο τον κόσμο 
Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για τίποτα»...

Μετά την επιτυχία του τραγουδιού του «All of Me», ο Τζον Λέτζεντ επαναλαμβάνει με ένα καινούριο υπέροχο κομμάτι, ντυμένο με εξαιρετικά συγκινητικές σκηνές, την αγάπη για τις «ατέλειες». Το «You & I (Nobody in the world)» , δηλαδή «Εσύ κι εγώ (Κανένας άλλος στον κόσμο)», γιορτάζει με το βίντεοκλίπ του τις διάφορες μορφές της γυναικείας ομορφιάς, της εσωτερικής ομορφιάς, της διαφορετικότητας και της αποδοχής. 

Τι κι αν δεν έχει τις αναλογίες των μοντέλων;
Τι κι αν δεν έχει τις αναλογίες των μοντέλων;

Μέσα σε τέσσερα λεπτά περνάνε μπροστά από τα μάτια σας γυναίκες και κορίτσια που κοιτούν την κάμερα σαν είναι ο καθρέφτης που καταγράφει τους προβληματισμούς, τα άγχη, τις αγωνίες τους, τις εμμονές που τους έχει δημιουργήσει ο κόσμος που ζουν.  Γυναίκες και κορίτσια που δεν νιώθουν αποδοχή σε σχέση με τα πρότυπα που κυριαρχούν και επιβάλλονται.

Η γυναίκα που έχει επιζήσει από καρκίνο
Η γυναίκα που έχει επιζήσει από καρκίνο

Ο Τζον Λέτζεντ τραγουδάει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε, εννοώντας ότι αυτό που είναι ο καθένας είναι το καλύτερο, το ομορφότερο και «όλα τα αστέρια δεν λάμπουν φωτεινότερα από ότι εσύ».

Η έφηβη με σύνδρομο Down
Η έφηβη με σύνδρομο Down

 Μια έγκυος γυναίκα, μια γυναίκα φαλακρή από τη χημειοθεραπεία, μια έφηβη με σύνδρομο Down, μια  μπόξερ με ματωμένη μύτη, μια ανασφαλής κοπέλα που τα κιλά της δεν θεωρούνται ιδανικά, μια αντιδραστική κοπέλα με τατουάζ που πρέπει να ντυθεί με τα αποδεκτά ρούχα γραφείου και μια γυναίκα παραμορφωμένη από μαστεκτομή.

Η Κρίσι Τίγκεν με τον Τζον Λέτζεντ σε σκηνή του βίντεοκλιπ
Η Κρίσι Τίγκεν με τον Τζον Λέτζεντ σε σκηνή του βίντεοκλιπ

Στο βίντεοκλιπ μαζί με τις κοινές θνητές που εκθέτουν τον εαυτό τους προσπαθώντας να δείξουν σε όλους ότι όλοι έχουμε πραγματική ομορφιά είναι και η διάσημη τρανσέξουαλ Λαβέρν Κοξ, αλλά και το supermodel Κρίσι Τίγκεν, σύζυγος του Τζον Λέτζεντ.

Η διάσημη τρανσέξουαλ Λαβέρν Κοξ
Η διάσημη τρανσέξουαλ Λαβέρν Κοξ

Με τη φωνή του Τζον Λέτζεντ οι λέξεις γίνονται δυνατές και οι εικόνες ακόμα ικανότερες να στείλουν το μήνυμα.

Μην ανησυχείς αν δεν το αποφύγεις και λίγα δάκρυα κυλήσουν από τα μάτια σου... 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook