Υπέρβαρη βγήκε στο δρόμο με μαγιό!

Η Amani Terrell's κουράστηκε από την εμμονή του Χόλιγουντ με την τελειότητα. Ετσι πήρε τα κιλά της και έκανε κάτι δραστικό. Περπάτησε στη μέση της Μπούλεβαρ με μπικίνι!

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η γυναίκα από το Λος Αντζελες, θέλησε να πει σε όσες γυναίκες έχουν παραπανίσια κιλά, ότι πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου όποιο μέγεθος κι αν έχει.

Η Amani Terrell's ζυγίζει 118 κιλά. Ξέρει ότι πρέπει να χάσει βάρος, αλλά στο μεταξύ αρνείται να ρίξει την αυτοπεποίθησή της. Ομως η εμμονή του Χόλιγουντ με την τελειότητα, την έβγαλε από τα ρούχα της και την έβαλε σε μπικίνι. 

Η Amani, αποφάσισε να βάλει το μπικίνι της και να περπατήσει στην πολυσύχναστη οδό Μπούλεβαρ, του Χόλιγουντ.

«Δεν πρέπει να ψάχνεις την επιβεβαίωση από άλλους ανθρώπους. Ο κόσμος είναι σκληρός. Πρέπει να ψάχνεις την επιβεβαίωση μέσα από τον εαυτό σου και να είσαι ευγενικός με σένα».

Αρκετοί άνθρωποι, αντέδρασαν θετικά, κάποιοι άλλοι όχι. Ενας άντρας φώναξε «έχασα την όρεξή μου», ενώ κάποιος άλλος την αποκάλεσε σαρκαστικά «πολύτιμη».Η Amani απάντησε : «Ηταν πολύ αγενές αλλά είναι οκ, γιατί αγαπώ τον εαυτό μου». 

Μάλιστα, η τολμηρή αυτή κυρία έχει φτιάξει λογαριασμό στο twitter @FATINLOSANGELES, με σκοπό να περάσει το μήνυμα ότι μπορείς να έχεις αυτοπεποίθηση, όσα κιλά και εάν έχεις. 

ΠΗΓΗ : myfoxdc.com / myfoxla.com 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook