Χάιντι Κλουμ: Παθιασμένη 40άρα με 27χρονο εραστή!

«Νοικιάστε ένα δωμάτιο, δεν χρειάζεται να σας βλέπουν όλοι». Τα Βρετανικά Μέσα συμβουλεύουν την ασυγκράτητη Χάιντι Κλουμ που ζει το μεγάλο πάθος με τον Βιτόριο Σνάμπελ

|
SHARE THIS
0
SHARES

Λες και γύρισε στα εφηβικά της χρόνια συμπεριφέρεται η 41χρονη Χάιντι Κλουμ, που οι τελευταίοι 4 μήνες της ζωής της έιναι γεμάτοι πάθος. Αιτία όλων αυτών ο 27χρονος εραστής της ο Βίτο Σνάμπελ, που την έχει κάνει να σπάσει όλα τα ταμού!

Το ζευγάρι έχει ήδη συμπληρώσει 4 μήνες σχέσης. Αυτό που ζουν, εκτός του ότι δεν κρύβεται λόγω παπαράτσι, δεν μοιάζει να τους ενδιαφέρει να το κρύψουν. Πριν από λίγα 24ωρα τους εντόπισαν παπαράτσι στη μέση του δρόμου να φιλιούνται, ενώ έκαναν βόλτα στη Νέα Υόρκη μέσα στο βράδυ. 

Το Γερμανικής καταγωγής top model και ο νεαρός γόνος εύπορης οικογένειας εμπόρων τέχνης-όπως και ο ίδιος-, κυκλοφορούσαν χέρι χέρι και αγκαλιά, αγνοώντας ότι υπάρχουν κι άλλοι γύρω τους. Αυτόν τον έρωτα δεν δικαιούται να τον σχολιάσει κανένας, ακόμα κι αν η διαφορά ηλικίας είναι εμφανέστατη.

Πάντως , τα Βρετανικά Μέσα δεν τους αφήνουν ήσυχους και οι τίτλοι των gossip εφημερίδων έγραφαν ως συμβουλή-παρότρυνση: «Get a room», δηλαδή σε ελεύθερη απόδοση «νοικιάστε ένα δωμάτιο, δεν χρειάζεται να σας βλέπουν όλοι»!
 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook