Χαμός στον Alpha: Ποια παρουσιάστρια είναι στα μαχαίρια με δημοσιογράφο

Το κλίμα δεν είναι καλό και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Το κλίμα στα παρασκήνια της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη δεν είναι καθόλου καλό. Όπως αναφέρουν πηγές στο περιοδικό Ciao, αυτό εν μέρει δικαιολογείται και από τα νούμερα τηλεθέασης που δεν είναι πολύ κακά, αλλά είναι μέτρια προς χαμηλά και σίγουρα πολύ χαμηλότερα από τις προσδοκίες τόσο των ίδιων όσο και του σταθμού.

Χαμός στον Alpha: Ποια παρουσιάστρια είναι στα μαχαίρια με δημοσιογράφο
 

Η Ελένη Τσολάκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας διαπληκτίζονται τις τελευταίες μέρες πίσω από τις κάμερες όσον αφορά θέματα όπως η δομή της εκπομπής και η σειρά που παρουσιάζονται τα θέματα, αλλά και ο χρόνος που αφιερώνεται στο καθένα. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα η Ελένη Τσολάκη θέλει ξεκάθαρα να έχει τον κεντρικό ρόλο στην παρουσίαση.

 

Όμως το κανάλι, από την πρώτη στιγμή έδωσε «γραμμή» να κινούνται όλα στη λογική της παρέας με μοιρασμένους χρόνους. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι και πολύ πιο έμπειρος τηλεοπτικά, πως παρά την αποχώρηση του από την Ελένη Μενεγάκη παρέμεινε όλη την περσινή σεζόν ως μισθωτός στο τμήμα προγράμματος και φυσικά πως η Τσολάκη έρχεται από μια πολύ μέτρια χρονιά με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, είναι λογικές κάποιες ανασφάλειες της παρουσιάστριας.

Πάντως, το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στα παρασκήνια ης εκπομπής, κάτι που είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει τα νούμερα να ανέβουν. 

Πηγή: περιοδικό Ciao