Χάρι - Μέγκαν: Τι κρύβεται πίσω από την παραίτηση της γραμματέως τους;

Τι συνέβη, αλήθεια, κι η έμπειρη Κοέν - που έχει υπηρετήσει τη βασιλική οικογένεια εδώ και δυο δεκαετίες - εγκατέλειψε το πόστο της;

xari---megkan-ti-krubetai-pisw-apo-tin-paraitisi-tis-grammatews-tous
SHARE THIS
0
SHARES

 Η Σαμάνθα Κοέν που ξεκίνησε να εργάζεται ως γραμματέας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά το γάμο τους τον Μάιο του 2018 αφήνει το πόστο της σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού την περασμένη Παρασκευή. Ανακοίνωση  που ανέφερε:

«Ο δούκας κι η δούκισσα του Σάσεξ αυτό το απόγευμα δέχτηκαν την παραίτηση της κυρίας Σαμάνθα Κοέν ως προσωπικής γραμματέως τους».

Τι συνέβη. αλήθεια, κι η έμπειρη Κοέν - που έχει υπηρετήσει τη βασιλική οικογένεια εδώ και δυο δεκαετίες - εγκατέλειψε το πόστο της; Σύμφωνα με τους Times, η ίδια, πριν ξεκινήσει να δουλεύει με το Χάρι και τη Μέγκαν ήταν αναπληρώτρια γραμματέας σε ζητήματα Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πραγματικότητα είναι ότι η Κοέν σχεδίαζε ήδη να αφήσει τη δουλειά της όταν η βασιλική οικογένεια την προσέλαβε να εργαστεί σε προσωρινή βάση. Κι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ίδια επιμήκυνε πολλές φορές το διάστημα που θα εργαζόταν στους δούκες του Σάσεξ, καθώς το ζευγάρι προσπαθούσε να βρει την καταλληλότερη γραμματέα.

Επιτέλους η γραμματέας βρέθηκε κι η Σαμάνθα Κοέν απομακρύνθηκε, όπως επιθυμούσε, από τα βασιλικά της καθήκοντα. Κι από εδώ και εμπρός η νέα γραμματέας τους, Fiona Mcilwham αναλαμβάνει τα ... δύσκολα καθήκοντα που διεκπαιρέωνε εκείνη με την ευχέρεια που της είχε χαρίσει η εμπειρία της.

Φωτογραφία: Reuters 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook