Χάρι-Μέγκαν: Το «λάθος» στο προσκλητήριο γάμου που δεν πέρασε απαρατήρητο

Όλα έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς, όμως οι fans της βασιλικής οικογένειας παρατήρησαν ένα... λαθάκι στο βασιλικό προσκλητήριο του γάμου τους.

xari-megkan-to-lathos-sto-prosklitirio-gamou-pou-den-perase-aparatirito
SHARE THIS
0
SHARES

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν τα προσκλητήρια γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Το παλάτι του Κένσινγκτον επέτρεψε στον κόσμο ρίξει μια ματιά στα χρυσά προσκλητήρια, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες στα social media.

 

Ομως, οι fans της βασιλικής οικογένειας, πρόσεξαν αμέσως πως έλειπε κάτι πολύ σημαντικό από τα προσκλητήρια - το πραγματικό όνομα της Μαρκλ.

REUTERS
REUTERS

Το πλήρες όνομα της πρώην ηθοποιού είναι Ρέιτσελ Μέγκαν Μαρκλ αλλά χρησιμοποιεί το μεσαίο της όνομα σχεδόν όλη της τη ζωή. 

REUTERS
REUTERS

Ομως, στα επίσημα έγγραφα αναφέρεται πάντα και με τα δύο ονόματά της. Όπως όταν η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε  την επίσημη συγκατάθεσή της για τον γάμο γράφοντας σε σημείωμά της στο Privy Council:

«Δηλώνω Την Συγκατάθεσή μου σε Μία Σύμβαση Γάμου μεταξύ του Αγαπημένου μου Εγγονού Πρίγκιπα Henry Charles Albert David of Wales και της Rachel Meghan Markle». 

REUTERS
REUTERS

Τότε η βασίλισσα χρησιμοποίησε το επίσημο όνομα της Μαρκλ αφού το βασιλικό πρωτόκολλο που ακολουθεί το Buckingham αναφέρει ότι στα επίσημα έγγραφα αναγράφεται πάντα ολόκληρο το όνομα κάποιου. 

Ωστόσο, ο Χάρι δεν συμβιβάστηκε με το πρωτόκολλο ούτε αυτή τη φορά, αν και ο ίδιος χρησιμοποίησε τον επίσημο τίτλο του: «Η Αυτού Μεγαλειότης πρίγκιπας Henry of Wales». 

Δεν έκανε το ίδιο και με το όνομα της Μαρκλ, η οποία αναφέρεται απλά ως Μέγκαν Μαρκλ ενώ το πρώτο της όνομα δεν αναφέρεται στο προσκλητήριο. 

REUTERS
REUTERS

Μια λεπτομέρεια του γάμου της χρονιάς που δεν πέρασε απαρατήρητη. 

REUTERS
REUTERS

 

REUTERS
REUTERS

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook