Μια νέα εμφάνιση με την αρραβωνιαστικιά του έκανε ο Χάρης Δούκας. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων και η σύντροφός του, Γεωργία Πολυτάνου, πήγαν μαζί στη βάφτιση της ανιψιάς του στη Βουλιαγμένη.
Η αδελφή του Χάρη Δούκα βάφτισε το παιδί της στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης και ο αδελφός της ήταν στο πλευρό της.
Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι χέρι.
Η μελαχρινή Πολυτάνου η οποία είναι 28 ετών, φόρεσε ένα μωβ σύνολο με πουκάμισο με φιόγκο στον λαιμό και ψηλόμεση μίντι φούστα, ενώ είχε τα μακριά μαύρα μαλλιά της ισιωμένα. Κράτησε μια μεγάλη τσάντα Louis Vuitton και nude γόβες.
Ο δήμαρχος και η διεθνολόγος είναι αρραβωνιασμένοι και συνεργάστηκαν στενά καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου
Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια δυναμική και μορφωμένη γυναίκα και καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε διακριτικά βράχος στο πλευρό του συντρόφου της.
Γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο "Energy: Strategy, Law and Economics".
Eιδικεύεταισε θέματα γεωπολιτικής και ενέργειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).